Ο διάσημος πια Γιούρι Τολότσκο, ο ιδιόρρυθμος bodybuilder από το Καζακστάν, που έγινε γνωστός από τον γάμο του με μια πλαστική κούκλα λέει ότι είναι ερωτευμένος με ένα τασάκι.

Όπως λέει ο ίδιος, το είδε σε ένα κλαμπ και του άρεσε το «μπρουτάλ άρωμα» και «το άγγιγμα του μετάλλου στο δέρμα του».

Ο Τολότσκο θέλει να προσθέσει έναν ψεύτικο γυναικείο κόλπο σε μία τρύπα στο τασάκι και μέσα από βίντεο και φωτογραφίες που έχει ποστάρει στο Instagram, o 36χρονος πανσεξουαλικός bodybuilder φαίνεται να το μυρίζει και να το χαϊδεύει.

«Αυτό είναι ένα μεγάλο τασάκι σε ένα δωμάτιο καπνιζόντων σε ένα κλαμπ» είπε ο Τολότσκο στις δύο κούκλες του, Λόλα και Λούνα.

«Στην αρχή απλά κανόνισα μια φωτογράφιση μαζί του. Όμως, μετά άρχισε να μου αρέσει. Ήθελα να το αγγίξω πάλι, να το μυρίσω. Μου αρέσει η μπρουτάλ μυρωδιά του, το άγγιγμα από το μέταλλο στο δέρμα μου. Είναι πραγματικά μπρουτάλ. Μου αρέσει πολύ που έχει και ιστορία από πίσω του, ότι δεν είναι καινούριο, ότι έχει εξυπηρετήσει τόσους και συνεχίζει να το κάνει» τόνισε ο Τολότσκο.

«Μπορώ επίσης να βάλω έναν τεχνητό κόλπο στον σωλήνα μέσα από την τρύπα. Τι λέτε γι’ αυτό; Kαι πώς θα με αφήσουν να είμαι ο φίλος του;» αναρωτήθηκε.

Ο Καζάκος bodybuilder είναι πολύ δημοφιλής στα social media έχοντας πάνω από 108.000 followers.