Το σοκ της ζωής της, μένοντας με την τρίχα κάγκελο, υπέστη μια γυναίκα στη Βολιβία, ενώ έτρωγε ανυποψίαστη σε κατάστημα fast food.

Γιατί αν εσείς παραπονιέστε που βρήκατε στο φαγητό σας μια τριχούλα ή κάποιο έξτρα… μεζεδάκι που κάποτε ήταν ένα άκακο έντομο εν ζωή, σκεφτείτε την Estefany Benitez, η οποία μέσα στο μπέργκερ της εντόπισε κάτι βγαλμένο από ταινία τρόμου.

Για την ακρίβεια ένα κομμένο ανθρώπινο δάχτυλο, το οποίο μάλιστα βρισκόταν σε αποσύνθεση!

Η άτυχη γυναίκα επισκέφθηκε ένα κατάστημα της δημοφιλούς αλυσίδας Hot Burger στη Santa Cruz de la Sierra, όπου παρήγγειλε το αγαπημένο της μπέργκερ.

Δεν μπορούσε να φανταστεί πως αυτό θα έκρυβε μέσα μια ιδιαίτερα δυσάρεστη έκπληξη, η οποία σίγουρα δεν αναγραφόταν στα συστατικά!

«Τη στιγμή που έτρωγα δάγκωσα ένα δάχτυλο», έγραψε η ίδια στο Facebook ανεβάζοντας φωτογραφίες από το σπάνιο εύρημά της, αλλά και βίντεο στο οποίο συνομιλεί με την υπεύθυνο του καταστήματος.

«Πες μου σε παρακαλώ τι θέλεις και θα σου το δώσουμε», φαίνεται να της λέει, εξηγώντας της ότι τα μπιφτέκια φτάνουν στο κατάστημα έτοιμα, ενώ «δεν μας έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο».

«Εδώ είμαστε στο υπέροχο Hot Burger όπου ένα δάχτυλο κατέληξε στο μπιφτέκι μου. Θα δημοσιεύσω αμέσως φωτογραφία του δακτύλου», λέει η Benitez σε άλλο βίντεο.

Υποστήριξε δε, ότι η υπεύθυνη του καταστήματος τη διαβεβαίωσε ότι θα το κλείσει, προκειμένου να ερευνηθεί το περιστατικό, ωστόσο «συνέχισε να εξυπηρετεί τους πελάτες σαν να μην είχε συμβεί τίποτα».

Αφού η ανάρτηση της Βολιβιανής έγινε, όπως ήταν φυσικό viral, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας απολογήθηκε κάνοντας λόγο για «ατυχές περιστατικό», εξηγώντας πως ένας εργαζόμενος είχε χάσει μέρος του δείκτη του ενώ ετοίμαζε το κρέας για το μπιφτέκι, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο μπέργκερ της Benitez.

Το συμβάν επιβεβαίωσε και ο Edson Claure, διευθυντής της Ειδικής Δύναμης Καταπολέμησης του Εγκλήματος της Εθνικής Αστυνομίας, αναφέροντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ένας υπάλληλος της εταιρείας έχασε μέρος του δακτύλου του στη δουλειά.

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των καταναλωτών της χώρας αποφάσισε να μπει προσωρινό λουκέτο στο υποκατάστημα, επιβάλλοντας παράλληλα πρόστιμο στην εταιρεία.