Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε μία εκ των σιαμαίων πρωταγωνιστριών του ριάλιτι Abby & Brittany. Οι φωτογραφίες από τον γάμο της Αbby Hensel με τον βετεράνο του στρατού, Josh Bowling, έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Η κεντρική φωτογραφία στο κοινό προφίλ του ζευγαριού στο Facebook απεικονίζει τις σιαμαίες με λευκό, δαντελένιο φόρεμα, ενώ ο γαμπρός φορούσε λευκό πουκάμισο και γκρι κοστούμι.

Η Abby και η Brittany Hensel είναι «μία σπάνια μορφή σιαμαίων διδύμων, καθώς μοιράζονται την ίδια λεκάνη», όπως σημειώνει το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας. Τα δύο κεφάλια τους βρίσκονται σε έναν κορμό, ενώ έχουν ξεχωριστούς εγκεφάλους και καρδιές.

Ωστόσο, μοιράζονται όλα τα όργανα κάτω από τη μέση, καθώς και την κυκλοφορία του αίματος: Η Abby ελέγχει το δεξί χέρι και πόδι και η Brittany τα αριστερά άκρα.

Το ζευγάρι ζει στη Μινεσότα, όπου η Abby και η Brittany διδάσκουν στην πέμπτη τάξη. Ο Bowling είναι νοσηλευτής και βετεράνος του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η ιστορία των σιαμαίων

Οι δίδυμες μοιράστηκαν για πρώτη φορά δημόσια την ιστορία τους το 1996, όταν εμφανίστηκαν στο The Oprah Winfrey Show.

Το 2012, συμμετείχαν στο δικό τους ριάλιτι σόου του TLC, Abby & Brittany, το οποίο παρακολουθούσε τη ζωή τους, μετά την αποφοίτηση από το Bethel College της Μινεσότα, όταν οι δύο γυναίκες ετοιμάζονταν να πάνε στην Ευρώπη για να εργασθούν.

«Οι άνθρωποι είναι περίεργοι για εμάς από τότε που γεννηθήκαμε, για προφανείς λόγους», είχαν πει οι δίδυμες κατά τη διάρκεια του πρώτου επεισοδίου του ριάλιτι. «Οι γονείς μας δεν μας άφησαν ποτέ να το χρησιμοποιήσουμε αυτό ως δικαιολογία. Μας μεγάλωσαν με την πεποίθηση ότι μπορούσαμε να κάνουμε ό,τι θέλαμε».

Στο ριάλιτι, μίλησαν επίσης για το πώς συντονίζουν τις καθημερινές δραστηριότητες μεταξύ τους, από την προετοιμασία για ένα πάρτι μέχρι το πώς κουβαλούν και πώς τα τακτοποιούν τα ψώνια στα ράφια του σπιτιού τους.

«Είναι όμορφα κορίτσια. Είναι πνευματώδεις», λέει κάποια στιγμή στο ριάλιτι ο πατέρας τους.

Ο τελευταίος είχε επίσης αναφέρει στο παρελθόν πως ο ίδιος και η σύζυγός του απέρριψαν την ιδέα να χωρίσουν τις δίδυμες όταν γεννήθηκαν, καθώς οι γιατροί είχαν πει ότι υπήρχαν ελάχιστες πιθανότητες να επιβιώσουν και τα δύο κορίτσια από τη διαδικασία.

«Πώς θα μπορούσαμε να διαλέξουμε ανάμεσα στις δύο;», αναρωτήθηκε ο πατέρας των διδύμων.

ΠΗΓΗpride.gr
Προηγούμενο άρθροΤόσες δεκαετίες στύβουμε λάθος το λεμόνι – Το βίντεο στο TikTok που έχει γίνει ανάρπαστο
Επόμενο άρθροΨαράς έβγαλε στον Αστακό τόνο μισού… τόνου – Τον έβγαλε γερανός (pics & vid)