Σε μια αδιανόητη καταγγελία προέβη μία από τις μάρτυρες που κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο για την πυρκαγιά του 2018 στο Μάτι.

Σύμφωνα με την Βασιλική Κούκλα όχι μόνο η πυροσβεστική έκανε… λάθος στο πτώμα του πατέρας της, αλλά διοικητής του σώματος την κάλεσε και της ζήτησε να μην δημοσιοποιήσει ποτέ τη γκάφα και να γίνει η τελετή ταφής του νεκρού νύχτα…

Διαβάστε απόσπασμα από την κατάθεσή της:

«Λίγες μέρες μετά την κηδεία του πατέρα μου ο οποίος είχε καεί ζωντανός μες στο σπίτι στο Μάτι, και η αστυνομία μου είχε πει ότι πήγαν στο σπίτι και δεν βρήκαν τους γονείς μου μέσα, (και μάλλον δεν πήγαν ποτέ), με κάλεσαν από το Πυροσβεστικό Σώμα Περιστερίου, ο Διοικητής Καλογερόπουλος, και μου είπε ότι μας είχαν δώσει το λάθος πτώμα.

Ήθελαν να γίνει η αλλαγή των πτωματων χωρίς να κηδεύσουμε τον πατέρα μου και μου ζήτησε να μη γίνει γνωστό αυτό σε κανέναν γιατί θα υπάρξει πρόβλημα. Μου είπε μάλιστα να πάμε κρυφά τη νύχτα στο κοιμητήριο τού Περιστερίου για να γίνει αυτό.

Προσφέρθηκε να στείλει και πυροσβεστικό όχημα για να με πάει εκεί να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες… Κανένας σεβασμός ούτε για τους ζωντανούς ούτε και για τους νεκρούς σε όλη αυτή την τραγωδία. Το αίτημα δεν έγινε δεκτό από την πλευρά μας και η κηδεία (ξανά) έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Πήραμε άδεια από τον εισαγγελέα για να γίνει εκταφή τού ενός και κανονική ταφή του άλλου. Ρώτησα ποιος είναι ο άνθρωπος που θάφτηκε αρχικά και τι θα απογίνει και μου είπαν μην ανησυχείτε για αυτό…»

Προηγούμενο άρθροΈξι από τις πιο φρικιαστικές κούκλες του κινηματογράφου που μας έκοψαν τη χολή (vids)
Επόμενο άρθροΤα πέντε πιο επικίνδυνα σημεία στο σώμα σου για να κάνεις τατουάζ