Οριστικοποιήθηκε και ανακοινώθηκε το πλάνο με τους δρόμους που θα κλείσουν την Κυριακή και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της τροχαίας λόγω της διεξαγωγής του 8ου Ημιμαραθωνίου.

Οι δρόμοι που θα κλείσουν:

• Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της αφετηρίας της Μαραθώνιας διαδρομής και της συμβολής της με την οδό Διονύσου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, κατά τις ώρες 08.00΄- 10.30΄. Η κυκλοφορία των οχημάτων από Μαραθώνα προς Αθήνα, θα διεξάγεται ως εξής: Δημοκρατίας – Αρτέμιδος – Φειδιππίδου, όπου θα υπάρχει δυνατότητα κάθετης διέλευσης οχημάτων.

• Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Διονύσου και της οδού Σάββα Τζιλάβη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, κατά τις ώρες 10.00΄- 11.00΄. Η κυκλοφορία των οχημάτων από Μαραθώνα προς Αθήνα θα διεξάγεται μέσω της Λ. Διονύσου.

• Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σάββα Τζιλάβη και της Λ. Διονύσου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα, κατά τις ώρες 10.30΄ – 11.30΄. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: – Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα: δεξιά Παπαπολίτη – αριστερά Λ. Ποσειδώνος (παραλιακή Ν. Μάκρης). – Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Διόνυσο και Πεντέλη: αριστερά οδός 102 (προς Αγ. Εφραίμ).

• Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Φειδιππίδου και Μαραθωνομάχων (Τύμβος), ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα, κατά τις ώρες 09.30΄ – 10.30΄. Η κυκλοφορία των οχημάτων προς Μαραθώνα θα διεξάγεται μέσω των οδών Φειδιππίδου και Αρτέμιδος.

• Μαραθωνομάχων, σε όλο το μήκος της (είσοδος, έξοδος, περιφερειακή οδός του Τύμβου Μαραθώνα), κατά τις ώρες 09.30΄- 11.30΄. Η κυκλοφορία από και προς τον Μαραθώνα θα διεξάγεται μέσω των οδών Φειδιππίδου και Αρτέμιδος.

• Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κάτω Σουλίου και της αφετηρίας της Μαραθώνιας διαδρομής, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα, κατά τις ώρες 08.00΄- 13.30΄. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της οδού Δημοκρατίας.

Προηγούμενο άρθροΚαπετάνιος πλοίου στη Λευκάδα υποδέχθηκε τους επιβάτες τραγουδώντας Καρρά (vid)
Επόμενο άρθρο«Παλεύει με αισιοδοξία» – Ο αδελφός του Βασίλη Καρρά μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του