Ένα απόλυτο χάος επικρατεί από χθες το μεσημέρι από τον Μαραθώνα μέχρι την Παλλήνη και βέβαια και σε όλη την Αττική όπου είδαμε σκηνές απείρου κάλλους σε ένα κατά τα άλλα «προετοιμασμένοι κράτος». Στην περιοχή μας δεκάδες δέντρα έπεσαν και έκοψαν καλώδια με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ρεύμα από χθες το μεσημέρι.

Σε Αγία Μαρίνα, Μάτι, περιοχές της Νέας Μάκρης, Άγιο Ανδρέα και Ζούμπερι κάτοικοι έχουν ήδη συμπληρώσει 22 ώρες χωρίς ρεύμα και θέρμανση και το μόνο που ακούν από τον ΔΕΔΔΗΕ, όποτε καταφέρει κάποιος να επικοινωνήσει είναι μια αοριστία. Ήταν να διορθωθεί αρχικά η βλάβη στις 16.00, μετά στις 18.00, μετά πήγε στις 20.00 και τελικά έχουμε φτάσει 12 το μεσημέρι της επόμενης.

Ανθρωποι μεγάλης ηλικίας, οικογένειες με βρέφη και άτομα που έχουν προβλήματα υγείας περιμένουν υπομονετικά τη λύτρωση, αλλά η λύτρωση δεν έρχεται. Προφανώς και δεν είναι εύκολο για τον ΔΕΔΔΗΕ να διαχειριστεί μια τόσο δύσκολη κατάσταση. Και κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί κάτι τέτοιο, έχοντας δει με τα μάτια του τι γινόταν χθες.

Αυτό όμως που προκαλεί εκνευρισμό είναι ότι δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση, κανείς δεν γνωρίζει τίποτα.

Κι όλοι μένουμε στα σπίτια μας παγωμένοι να περιμένουμε…