Στην Ελλάδα βρίσκεται για λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για όσα γίνονται εντός του Survivor All Star, ενώ αναφέρθηκε και σε παλαιότερη δήλωσή του που, όπως είπε, μετάνιωσε.

Ο γνωστός παρουσιαστής, σε δηλώσεις του στην κάμερα του «Breakfast@Star» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον έντονο καβγά ανάμεσα σε Ηλία Μπάρτζη και Τάκη Καραγκούνια, αλλά και στο πότε αναμένεται να γίνει ο τελικός του reality επιβίωσης.

Όπως εξήγησε, οι δύο παίκτες πιάστηκαν στα χέρια, ωστόσο μετά από κάποιες συστάσεις που τους έγιναν «ηρέμησαν τα πνεύματα», με Μπάρτζη και Καραγκούνια να αναλαμβάνουν από κοινού το μερίδιο ευθύνης που τους αντιστοιχούσε.

«Υπήρξε μία ένταση μεγάλη με Καραγκούνια και Μπάρτζη. Μετά είδα ότι έπεσαν αρκετές “ψιλές”… Έγιναν κάποιες συστάσεις και ευτυχώς ηρέμησαν τα πνεύματα. Και οι δύο παραδέχτηκαν ότι είχαν μερίδιο ευθύνης οπότε συνεχίστηκε η ήρεμη κατάσταση και εύχομαι να συνεχιστεί», εξήγηση αρχικά ο Γιώργος Λιανός αναφορικά με τον καβγά του Τάκη Καραγκούνια και του Νίκου Μπάρτζη, που λίγο έλειψε να τους θέσει εκτός παιχνιδιού.

Απαντώντας στο πότε αναμένεται να δούμε τον μεγάλο τελικό του Survivor All Star ο ίδιος είπε ότι: «Δεν ξέρω γιατί αλλάζουν τώρα το πρόγραμμα εκλογές. Περιμένουμε και εμείς ενημέρωση από το κανάλι. Τώρα που λείπω δεν είναι κανείς στο πόστο μου. Συνδυάστηκε το ταξίδι μου με κάποιο έπαθλο για το οποίο οι παίκτες έπρεπε να λείψουν, οπότε βρήκα την ευκαιρία και ήρθα».

Ο Γιώργος Λιανός ξεκαθάρισε ακόμη ότι δεν γνωρίζει αν την επόμενη σεζόν θα υπάρξει νέος κύκλος του Survivor All Star, ενώ σχολίασε και παλαιότερη δήλωσή του, όταν είχε δηλώσει ότι γίνεται προσπάθεια «αποδόμησης» του reality επιβίωσης.

«Δεν θέλω να αναφερθώ. Κακώς βγήκα και μίλησα τότε γιατί βγήκα σαν εκπρόσωπος της παραγωγής, ενώ δεν είμαι εκπρόσωπος. Απλά θεωρώ ότι όταν δουλεύεις ένα πρόγραμμα θα πρέπει να το στηρίζεις, και επειδή δεν υπάρχει ποτέ αντίλογος θεώρησα ότι πρέπει να πάρω αυτό τον ρόλο. Να σου πω την αλήθεια το ψιλο-μετάνιωσα γιατί ό,τι και να πεις μπαίνει σε μία διαδικασία. Εγώ μίλησα για προσπάθεια συγκεκριμένη γιατί υπήρχαν κάποια στοιχεία που εκεί κατέληγαν», τόνισε μεταξύ άλλων.

Σε ερώτηση, τέλος, για το αν θα ήθελε να είναι ξανά παρουσιαστής σε έναν επόμενο κύκλο του Survivor, ο Γιώργος Λιανός σημείωσε ότι: «Είναι μία δουλειά που αγαπάω πάρα πολύ και είναι φυσικό αν γίνει νέος κύκλος να θέλω να είμαι εκεί. Βέβαια η απόφαση δεν είναι δικιά μου, έχει να κάνει με το κανάλι και την εταιρεία παραγωγής, οπότε σε αναμονή».

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθρο«Τιμάμε τη μνήμη του Λαμπράκη» – Όλα όσα έγιναν στη χθεσινή πορεία ειρήνης στον Μαραθώνα (φωτογραφίες)
Επόμενο άρθροΡαγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν – Δύτες ψάχνουν τη σορό της