Φτάνει η μέρα γάμου ενός πολύ κοντινού σου ανθρώπου και θες να τα οργανώσεις όλα για να είσαι πανέτοιμη και πανέμορφη την μέρα εκείνη;

Πολλοί άνθρωποι όταν πρέπει να οργανώσουν κάτι, αγχώνονται και νιώθουν ανασφάλεια μήπως κάτι ξεχάσουν και τους ξεφύγει. Αυτό που σε απασχολεί περισσότερο είναι η προσωπική σου ετοιμασία και αν η νύφη ή ο γαμπρός σού έχουν αναθέσει κάποια υποχρέωση για εκείνη τη μέρα, να την βγάλεις εις πέρας.

Η ετοιμασία μιας γυναίκας περνάει από πολλά στάδια σε καθημερινή βάση, πόσο μάλλον σε έναν γάμο.

Πρώτα ξεκινάς με την εύρεση του κατάλληλου ρούχου που θα σου αρέσει και θα νιώθεις άνετα μέσα σε αυτό. Οι επιλογές είναι πολλές και μερικές από αυτές είναι ένα όμορφο μακρύ ή κοντό φόρεμα, μια παντελόνα ή ακόμα και ένα πιο casual ντύσιμο όπως πουκάμισο και παντελόνι.

Η επόμενη κίνηση είναι να βρεις ένα παπούτσι που θα ταιριάζει με το ρούχο που επέλεξες και θα έχει μια άνετη εφαρμογή στο πόδι σου. Υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου όπως η ορθοστασία κατά την τέλεση του μυστηρίου στην εκκλησία και ο χορός που θα ακολουθήσει έπειτα στο κέντρο δεξίωσης. Οι ώρες είναι πολλές οπότε μην κάνεις το λάθος να επιλέξεις το παπούτσι μόνο με βάση την εμφάνιση.

Ήρθε η ώρα να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που θα χρειαστεί να σε ετοιμάσουν εκείνη τη μέρα όπως κομμώτρια και make up artist. Μια συμβουλή είναι να επικοινωνήσεις όσο νωρίτερα γίνεται και να κλείσεις την ημερομηνία για να έρθει στο σπίτι να σε ετοιμάσει. Συνήθως τους μήνες από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο γίνονται πολλοί γάμοι και υπάρχει πιθανότητα να έχουν κλειστές μερικές ημερομηνίες.

Έρχεται η μέρα του γάμου λοιπόν και εσύ πας να ετοιμαστείς στο σπίτι της νύφης ή του γαμπρού ώστε να νιώσεις όλη τη διαδικασία των ετοιμασιών με τραγούδια και χαμόγελα από όλα τα συγγενικά πρόσωπα που θα βρίσκονται εκεί. Η οικογένεια θα διαθέτει μερικά δωμάτια για τις ετοιμασίες οπότε σε ένα από αυτά θα ετοιμαστείς και εσύ.

Βρες κάποια προτεινόμενα σχέδια για τα μαλλιά σου ώστε να κατευθύνεις την κομμώτρια για το τι περίπου θέλεις να κάνεις. Αν επιθυμείς να προσθέσεις τρέσα για μεγαλύτερο όγκο και μήκος, καλό είναι να έχεις ενημερώσει ήδη για να γνωρίζει και να είναι προετοιμασμένη. Αν πάλι δεν νιώθετε καλά με τα μαλλιά σας, κάντε μια έρευνα για περούκες https://romylos.gr/collections/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%87%CE%B1 που να σας ταιριάζουν και αν θέλετε πάρτε μερικές συμβουλές από την κομμώτριά σας.

Τέλος, η make up artist θα βάλει την δική της πινελιά και θα βγει το τελικό αποτέλεσμα. Μπορείς να της δείξεις ένα μακιγιάζ που σου αρέσει ή μπορείς να της δείξεις το outfit που θα φορέσεις και εκείνη να συνδυάσει τα χρώματα μεταξύ τους.

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα μεσιτικού γραφείου: Ποιες είναι οι επιλογές και τα οφέλη που έχει μια εταιρεία πωλήσεων και διαχείρισης ακινήτων
Επόμενο άρθροΝέα διάρρηξη στη Νέα Μάκρη με μαρτυρίες για το κλασικό Audi