Ένας άνδρας στην Ισπανία προσπάθησε να εισέλθει γυμνός σε δικαστήριο για να παραστεί σε ακρόαση, όμως όπως ήταν φυσικό και επόμενο δεν του επέτρεψαν την είσοδο.

Ο 29χρονος Αλεχάντρο Κολομάρ, την περασμένη Τρίτη εμποδίστηκε από αστυνομικούς την ώρα που ετοιμαζόταν να μπει σε δικαστήριο της Βαλένθια. Φορούσε μόνο τις κάλτσες και τις μπότες του.

Ο Κολομάρ, ο οποίος εργάζεται εξ αποστάσεως σε μια εταιρεία λογισμικού στις ΗΠΑ, είναι φανατικός γυμνιστής και του έχει επιβληθεί πολλές φόρες πρόστιμο. «Πάντα μου άρεσε. Πήγαινα σε παραλίες γυμνιστών από μικρός και δεν είχα ποτέ πρόβλημα», είπε.

Είχε κάνει έρευνα στο διαδίκτυο για το θέμα του γυμνισμού και όπως είπε δεν διαπίστωσε κάτι παράνομο. «Ήταν νόμιμο και άρχισα να το κάνω. Έχω «φάει» πρόστιμα διότι οι αστυνομικοί δεν γνωρίζουν τους νόμους», συμπλήρωσε.

Παρόλα αυτά του επιβλήθηκε πρόστιμο 2.900 δολαρίων για παράβαση του άρθρου 37 της νομοθεσίας της πόλης που απαγορεύει τον ακραίο γυμνισμό. Τελικά ντύθηκε και τοθ επέτρεψαν να μπει στο δικαστικό μέγαρο.

ΠΗΓΗgazzetta.gr
Προηγούμενο άρθροΣκυλάκι πέρασε τη νύχτα στο… κρατητήριο
Επόμενο άρθροΤέρι Φοξ: Ο 21χρονος που έχασε το πόδι του κι έτρεχε μαραθώνιο κάθε μέρα