Η Δανάη Μπάρκα έζησε ένα απίστευτο σκηνικό στην πρώτη σεζόν της εκπομπής της, με τίτλο «Πάμε Δανάη!», το οποίο θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έφεραν λάθος καλεσμένο στην εκπομπή, με συνέπεια τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες του να μην γνωρίζουν τίποτα για εκείνον.

«Μπορώ να αποκαλύψω μια εμπειρία μας από την πρώτη σεζόν; Τώρα που είπες για καλεσμένους… Κάποια στιγμή περιμένουμε εμείς κάποιον άνθρωπο. Τότε είχαμε μαγειρική, διαφημιστικό διάλειμμα και τον καλεσμένο. Έβλεπα εγώ γύρω ποιος μπαίνει, ποιος βγαίνει από το πλατό. Έβλεπα τους καλεσμένους, γελούσα λίγο.

Κάνω την ώρα της μαγειρικής, μια ψαχτική, λέω δεν έχει έρθει ο καλεσμένος. Περνάει η ώρα, κοιτάω και τον Άρη με απελπισία, τίποτα. Έρχεται το break και λέω “πού είναι ο καλεσμένος” και μου λένε “να τος”. Και λέω “ποιος είναι αυτός ο κύριος;”. Μου λένε “ο άνθρωπος που ζητήσατε”. Παιδιά τι λέτε, λέω, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Μου λέει ο Άρης “Δανάη, έγινε λάθος!”. Λέω τι θα πούμε τώρα στον άνθρωπο; “Περιμέναμε άλλον και ήρθε άλλος”.

Είμαστε σε μια γωνία και ψάχναμε πληροφορίες για τον καλεσμένο για να δούμε πως θα τον διαχειριστούμε. Δεν ήξερα τι θα κάνω, πρόκειται για γνωστό άνθρωπο. Τον ρωτούσα “ποια είναι τα όνειρά σας, τα σχέδια σας για το μέλλον;», αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα.

ΠΗΓΗmegatv.com
Προηγούμενο άρθροΔίκη Μάτι: Η… οξύθυμη πρόεδρος απέβαλε για δεύτερη φορά από το δικαστήριο την Αθηνά Μουτάφη
Επόμενο άρθροΠώς οι αστυνομικοί έσωσαν τα δίδυμα που ο απόστρατος είχε κλειδώσει στο αυτοκίνητο με το υγραέριο