Μια καταπληκτική τοιχογραφία, η οποία βοηθά τη φαντασία των παιδιών να ταξιδέψει, κοσμεί εδώ και κάποιες μέρες το Δημοτικό Σχολείο στην Ανατολή.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που πήρε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αναθέτοντας μέσω χορηγίας, το έργο στον καλλιτέχνη Σόλωνα Βιβικίδη, που όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες και το βίντεο, έκανε καταπληκτική δουλειά.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι συνέβαλε και ο Νίκος Φαφούτης, ο οποίος έκανε το αστάρομα του τοίχου αφιλοκερδώς.

Σε ανάρτηση στο Facebook, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αναφέρει:

“Η τέχνη ειναι ένα ψέμα που μας βοηθάει να ανακαλύψουμε την αλήθεια”

P. Picaso

Έτσι κ εμείς αποφασίσαμε να “προκαλέσουμε” μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν τη δική τους αλήθεια ο καθένας, μέσα από μια υπέροχη τοιχογραφία που κοιτάζοντάς την θα ταξιδέψει με αερόστατα, θα δει τι κρύβεται πίσω από τα σύννεφα, θα ατενίσει το μέλλον “πατώντας” στη γνώση με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Η φαντασία κάθε παιδιού θα ερμηνεύσει με πολλούς, ξεχωριστούς και διαφορετικούς τρόπους τη τοιχογραφία και αυτό είναι κάτι πραγματικά υπέροχο!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Solonas Vivikidis για την πραγματοποίηση του έργου, τον Nikos Fafoutis που έκανε το αστάρομα του τοίχου αφιλοκερδώς και φυσικά όλους εσάς που τίποτα από αυτά δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την δική σας συνδρομή!

Καλή σχολική χρονιά!