Στα πλαίσια της δημιουργίας Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγύης για τη διάθεση αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων καθώς και υπηρεσιών που έχει ξεκινήσει ο Δήμος Μαραθώνος πρόκειται να διατεθεί μεγάλη ποσότητα πατάτας σε τιμές κόστους στους δημότες του ύστερα από συνεννοήσεις που έγιναν με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νευροκοπίου.

Οι πατάτες θα διατεθούν στην χαμηλότερη τιμή των 30 λεπτών σε συσκευασίες των 20 κιλών. Δηλαδή ο σάκος των 20 κιλών θα στοιχίζει 6 €.
Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος και οι παραγγελιών έχει ήδη ξεκινήσει από τη Δευτέρα 12 Μαρτίου και πρόκειται να ολοκληρωθεί  τη Δευτέρα 19 Μαρτίου.
Πληροφορίες δίνονται στην ιστοσελίδα του Δήμου www.marathon.gr και στα τηλέφωνα 2294320500 -3 για Νέα Μάκρη, 2294066600 για Μαραθώνα, 2294061144 -6 για Γραμματικό και 2295097249 για Βαρνάβα.
Η διάθεση της πατάτας πρόκειται να πραγματοποιηθεί, απευθείας από τους παραγωγούς Νευροκοπίου, την Τέταρτη 28 Μαρτίου 2012.
Πολλά συγχαρητήρια προς τους κρεοπώλες του Δήμου Μαραθώνος που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Δημάρχου και όχι μόνο δεσμεύθηκαν να συμπιέσουν όσο γίνεται τις τιμές των κατά γενική ομολογία άριστης ποιότητας εμπορευμάτων τους και ιδιαίτερα στο αρνάκι του Πάσχα αλλά και σε κάθε κρεοπωλείο της περιοχής να υπάρχουν 2 και 3 προϊόντα σε τιμές κόστους που θα απευθύνονται σε όλους τους δημότες.
Επίσης έχουν ξεκινήσει και βρίσκονται σε εξέλιξη και οι πρώτες επαφές με παραγωγούς της περιοχής μας για έρευνα αγοράς με σκοπό τη διάθεση ελεγμένου και άριστης ποιότητας τυποποιημένου ελαιόλαδου στους δημότες Μαραθώνα σε ιδιαίτερα φθηνές τιμές. Πολύ σύντομα πρόκειται να ανακοινωθούν από το Δήμο και οι λεπτομέρειες για τη διανομή στους ενδιαφερόμενους.

Προηγούμενο άρθροΓια τα παιδιά με διαταραχές λόγου και επικοινωνίας
Επόμενο άρθροΑναδάσωση στον Άγιο Πέτρο