Για τρίτη ημέρα παραμένει στον «αέρα» το τσιμεντένιο μπαλκόνι που έχει σπάσει και αποκολληθεί από την πρόσοψη ξενοδοχείου στη Λ. Συγγρού. Γεγονός που βάζει σε κίνδυνο τους περαστικούς σε μια ιδιαίτερα τουριστική περιοχή κοντά στη Ακρόπολη.

Το επικίνδυνο «αιωρούμενο» τσιμεντένιο μπαλκόνι στη Λ. Συγγρού έγινε αντιληπτό το βράδυ περασμένης Παρασκευής (20.01.2023). Ωστόσο, τρεις μέρες μετά οι ιδιοκτήτες του κτηρίου δεν έχουν απομακρύνει το τσιμεντένιο μπαλκόνι από το ξενοδοχείο.

«Έχουν εκκενωθεί σύμφωνα με πληροφορίες και τα διπλανά δωμάτια, ενώ να πούμε ότι έχει γίνει… θέαμα στο μπαλκόνι. Έρχονται πολίτες και βγάζουν φωτογραφίες» μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας (23.01.2023) η ρεπόρτερ της ΕΡΤ.

Η ζημιά σημειώθηκε σε ένα παλαιάς κατασκευής ξενοδοχείο στη Λ. Συγγρού, το οποίο παρά την αποκόλληση του μπαλκονιού συνεχίζει να λειτουργεί. Το ευτύχημα είναι ότι την ώρα που άγνωστο για ποιο λόγο έσπασε το τσιμέντο που το συγκρατούσε δεν περνούσε κόσμος από το σημείο. Η αστυνομία έχει τοποθετήσει κορδέλες για να εμποδίζει τον κόσμο να διέρχεται από το σημείο με το «αιωρούμενο μπαλκόνι» έως ότου δοθεί οριστική λύση για την απομάκρυνσή του από το κτήριο.

Το περιστατικό με το μπαλκόνι που κρέμεται συνέβη στο ξενοδοχείο «Eλληνίς», το οποίο όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του είναι ανακαινισμένο και έχει «κτιριακές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών».

ΠΗΓΗertnews.gr
Προηγούμενο άρθροΔιαιτητής έδωσε για πρώτη φορά «λευκή κάρτα» σε αγώνα ποδοσφαίρου – Τι σημαίνει (vid)
Επόμενο άρθροΗ 23χρονη γυναίκα που έχει «παγιδευτεί» στο σώμα 8χρονου κοριτσιού (pics)