Βρίσκεται 60 χιλιόμετρα από την Αθήνα, ακριβώς κάτω από το Ιερό της Ραμνουσίας Νεμέσεως και στην ουσία η περιοχή φιλοξενεί πολλές διαδοχικές παραλίες και ορμίσκους με βότσαλο, απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες, καθώς απαιτείται πεζοπορία για να προσεγγιστούν.

Είναι ένας ιδανικός προορισμός για τους λουόμενους που θέλουν να έρθουν πιο κοντά στη φύση κάνοντας γυμνισμό. Πολλοί επιλέγουν άλλωστε να κατασκηνώσουν στους ορμίσκους, μακριά από τα φώτα της πόλης και τον “πολιτισμό”.

Η πρόσβαση στην παραλία κάτω από τον αρχαιολογικό χώρο του Ραμνούντα απαιτεί αντοχές, γι’ αυτό και οι επισκέπτες που φτάνουν για το μπάνιο τους, είναι ελάχιστοι. Ίσως και να αποτελεί την αγαπημένη “κρυψώνα” για γυμνιστές εντός Αττικής. Ακριβώς γι΄ αυτό το λόγο όλοι γύρω σας θα είναι γυμνοί. Κοινώς, αν πάτε, θα πρέπει να “πετάξετε” κι εσείς τα ρούχα σας ολοκληρωτικά.

Πώς θα πάτε: Με πορεία προς το Γραμματικό στρίψτε δεξιά λίγο πριν το χωριό, στην ταμπέλα που αναγράφει “Λιμνιώνας”. Συνεχίστε με προσοχή στον απότομο χωματόδρομο μέχρι την πινακίδα που δείχνει αριστερά προς “Σέσι”. Στη συνέχεια στρίβετε δεξιά όπου μια απότομη κατηφόρα θα σας οδηγήσει στην εκκλησία όπου θα παρκάρετε και θα κατευθυνθείτε προς την ακτή.

Αν δεν έχετε αυτοκίνητο θα πρέπει να πάτε με το ΚΤΕΛ μέχρι τη στάση “Αγία Μαρίνα” και από εκεί να περπατήσετε περίπου τρία χιλιόμετρα.

ΠΗΓΗnews247.gr
Προηγούμενο άρθροΒρετανός έδειξε τα οπίσθια του στην κάμερα τροχαίας, γιατί ήταν στη… λίστα του πριν πεθάνει!
Επόμενο άρθροΠοιες αλλαγές θα ισχύσουν από φέτος στα σχολεία