Λόγω διεξαγωγής της αθλητικής εκδήλωσης με την επωνυμία 6ος Αγώνας Δρόμου «MICHEL BREAL 2022», την Κυριακή 04.12.2022 και κατά τις ώρες 08.30΄- 12.00΄, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης-στάθμευσης των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Μαραθώνα, ως εξής:

Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δημοκρατίας και Σουλίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Η κίνηση των οχημάτων προς Αθήνα θα διεξάγεται ως ακολούθως: Λ. Μαραθώνος – δεξιά Δημοκρατίας – ευθεία Αγίας Μαρίνας – δεξιά Αρχίας – δεξιά Αγίας Παρασκευής – αριστερά Λ. Μαραθώνος.

Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κρήτης και Δημοκρατίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα.

Η κίνηση των οχημάτων προς Μαραθώνα θα πραγματοποιείται ως ακολούθως: Λ. Μαραθώνος – δεξιά Κρήτης – αριστερά Αγίας Μαρίνας – ευθεία Δημοκρατίας.

Λ. Σουλίου, στο τμήμα της μεταξύ των Λ. Μαραθώνος και Σχινιά, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Σχινιά.

Η κίνηση των οχημάτων προς Δικαστικά/Σχινιά θα γίνεται ως ακολούθως: Λ. Μαραθώνος – δεξιά Κρήτης – δεξιά Αγίας Μαρίνας – αριστερά Ποσειδώνος – δεξιά Λ. Σχινιά.

Λ. Σχινιά, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την Λ. Σουλίου έως το ύψος της συμβολής της με τον κόμβο εισόδου/εξόδου κωπηλατοδρομίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς κωπηλατοδρόμιο.

Η κίνηση των οχημάτων προς Λ. Σχινιά – κωπηλατοδρόμιο θα γίνεται ως ακολούθως: Λ. Μαραθώνος – δεξιά Κρήτης – δεξιά Αγίας Μαρίνας – αριστερά Ποσειδώνος – Λ. Σχινιά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω λεωφόρους

Προηγούμενο άρθροΗ απαγορευμένη ταινία του Αλεξανδράκη που του κόστισε μια περιουσία κι ένα διαζύγιο
Επόμενο άρθροΔεκεμβριανά: 78 χρόνια από την αιματηρή μάχη που έπνιξε την Αθήνα στο αίμα