Πολλά παράπονα εκφράζουν κάτοικοι της Νέας Μάκρης και του Ζούμπερι – κυρίως – για τις διαδοχικές διακοπές υδροδότησης που παρατηρούνται στον δήμο Μαραθώνα. Σε μια νέα καταγγελία που έκανε μέσω facebook, κάτοικος στην περιοχή των Εφημεριδοπωλών υποστηρίζει ότι αγωγός που φτιάχτηκε από την υπηρεσία Ύδρευσης του δήμου, έσπασε εκ νέου μετά από δύο ώρες…

«Κύριε Δήμαρχε,

Εδώ και χρόνια η έγκυος πόλη μας, όλο της ”σπάζουν τα νερά”, αλλά παιδιά δεν βγάζει! Η κατάσταση είναι τραγική, να κόβεται το νερό για ώρες, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους πολίτες και τα νοικοκυριά.

Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στις υποσαχάριες χώρες! Με «μπαλώματα» δεν γίνεται δουλειά κ. Δήμαρχε! Αυτή η 205 όλο της σπάζουν οι σωλήνες, με αποτέλεσμα ολόκληρες περιοχές να μένουν για ώρες χωρίς νερό, όπως χθες έτσι και σήμερα.

«Την φτιάξαμε χθες την βλάβη, αλλά σε δύο ώρες έσπασε ξανά», μου είπαν σήμερα το πρωί οι υπάλληλοι της υπηρεσίας. Δεν καταλαβαίνω τι έφτιαξαν τα παλληκάρια σας, για να σπάσει ξανά σε δύο ώρες.

Επειδή κ. Δήμαρχε η κατάσταση πλέον έχει γίνει απελπιστική, είμαι αναγκασμένος να απευθυνθώ στις αρμόδιες Αρχές και δη, στον Συνήγορο του καταναλωτή, αφού έτσι κι αλλιώς το νερό το πληρώνουμε πανάκριβα, σε σύγκριση με την Αθήνα, και δεν μας το χορηγείτε δωρεάν!

Γιάννης Κουμαρέλλας – Οδός 102»

Προηγούμενο άρθροΤρομακτικό βίντεο: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και πέταξε 5χρονη μέσα σε τζαμαρία
Επόμενο άρθροΊμια 1996: «Ξυπνήστε, πόλεμος» – Η περιγραφή στρατιώτη στον Έβρο για τη νύχτα της μεγάλης κρίσης