Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση για το θέμα που προέκυψε με την τηλεφωνική συνέντευξη της υποτιθέμενης γιαγιάς του Στέφανου Κασσελάκη στο Πρωινό.

Ο παρουσιαστής τόνισε ότι όταν κάνει λάθος, ζητάει συγγνώμη και ανέφερε πως ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν το πάει καλά…

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε αρχικά: «Θα σας πω κάτι… Άντε να βγάλω τους λόγους… Τι γίνεται ρε γαμ@το. Είμαι ένας άνθρωπος, από τους λίγους της πιάτσας, που έχω κάνει λάθη αλλά η διαφορά μας είναι ότι εγώ τα έχω παραδεχτεί. Τα έχω πληρώσει και σε χρήμα και σε επαγγελματικό παρκάρισμα. Έχω διδαχτεί από τα λάθη μου, έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη κι έχω προχωρήσει. Κι εσείς που μας βλέπετε και στους οποίους απευθύνομαι καθημερινά και δόξα τω Θεώ είστε πολλοί, είστε και οι περισσότεροι που βλέπετε τηλεόραση το πρωί και βλέπετε εμάς και σας ευχαριστούμε…

Επειδή απευθύνομαι καθημερινά σε εσάς, ζητώ συγγνώμη και προχωράω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση άλλος το έχει κάνει το λάθος κι άλλος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Θα τα πούμε όλα στην πορεία. Εγώ να του αναγνωρίσω ότι δεν ξέρει καλά ελληνικά, δεν έχει καλούς συμβούλους; Δεν το πάει καλά το πράγμα».

Λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε τους τόνους και εξοργισμένος είπε: «Ο κ. Κασσελάκης βγήκε και είπε σε δηλώσεις του ότι θα ξεδοντιάσει δημοσιογράφους και δικαστές. Αν θεωρεί ότι με αυτή την ανακοίνωση ξεκίνησε το ξεδόντιασμα των δημοσιογράφων με αυτήν την εκπομπή και την αφεντιά μου, να του πω ότι έχω όλα τα δόντια μου και μία χαρά και το ξεδόντιασμα ήταν άσφαιρο.

Και θα πω γιατί: ή ο ίδιος δεν το είδε, ή τα ελληνικά του δεν είναι τέτοια που δεν του επιτρέπουν να αντιληφθεί το τι λέγεται ή οι σύμβουλοί του τον συμβουλεύουν λάθος. Χθες είπα ξεκάθαρα ότι η κυρία που μίλησε στην εκπομπή δεν είναι γιαγιά -μαμά του μπαμπά του, ή μητέρα της μαμάς του- αλλά μία πιο μακρινή γιαγιά. Μάλιστα, στο βίντεο που προβλήθηκε χθες, αφήσαμε την κυρία να λέει τη σχέση της με τον κ. Κασσελλάκη. Αν λοιπόν εγώ ήθελα να κάνω προβοκάτσια, θα έλεγα εγώ ότι είναι μία γιαγιά και δεν θα άφηνα την ίδια να λέει για τη σχέση τους.

Είπαμε ότι είναι μία μακρινή γιαγιά. Το λάθος μας και ψέγω τους συνεργάτες μου από χθες –αλλά δε μπορώ να το ξέρω, και ρωτήστε κ. Κασσελάκη τις εκπομπές που τους δίνετε τα αποκλειστικά- ότι ο παρουσιαστής δεν μπορεί να ξέρει τι γράφεται στους τίτλους… Τους έβρισα τους συνεργάτες μου να σας το πω κι έτσι. Εμείς δεν αναστήσαμε καμία γιαγιά, είπαμε ότι είναι μακρινή συγγενής».

«Ψάξτε σε άλλες ελληνικές εκπομπές -έχω φάκελο- που έστηναν τηλεφωνικές για να κάνουν τηλεθέαση. Που έβαζαν ανθρώπους που δεν υπήρχαν για να κάνουν τηλεθέαση. Και έβγαιναν οι ίδιοι με άλλα ονόματα. Η κυρία η συγκεκριμένη έχει μία προφανώς μακρινή συγγένεια με εσάς. Από ό,τι κατάλαβα ότι ο εγγονός της με εσάς είστε τρίτα ξαδέρφια. Αντί να μου στείλετε λουλούδια, ή σοκολατάκια που ανακαλύπτουμε το γενεαλογικό σας δέντρο και να πείτε ευχαριστώ στην εκπομπή, βγαίνετε και λέτε ότι τα έχουμε βάλει εμείς μαζί σας;».

ΠΗΓΗtlife.gr
Προηγούμενο άρθροΠροειδοποίηση Μαρουσάκη: Ο Σεπτέμβριος θα κλείσει με κακοκαιρία που θα θυμίζει «Daniel»
Επόμενο άρθροΣοκάρει το βίντεο από το δυστύχημα στο Πόρτο Ράφτη – Ο οδηγός αποφεύγει μητέρα με παιδί πριν τη σύγκρουση