Όλοι γνωρίζουμε πως η οικογένειά μας είναι πολύ σημαντική και μέσα σε αυτή μία είναι η σχέση που μας καθορίζει για ολόκληρη τη ζωή μας – η σχέση με τη μητέρα μας.

Ναι, η μητέρα είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή ενός ατόμου, μέχρι και εκείνο να γίνει γονιός, φυσικά. Ωστόσο, για να καταφέρουμε να ορθοποδήσουμε και να προχωρήσουμε στη ζωή μας πρέπει να ανεξαρτητοποιηθούμε και να συνεχίσουμε χωρίς να παραμένουμε κολλημένοι πάνω της.

Για ορισμένους ανθρώπους αυτό είναι πιο εύκολο. Για άλλους δυσκολότερο και αυτό ίσως να οφείλεται στο ζώδιο με το οποίο γεννήθηκαν.

Ταύρος

Οι Ταύροι, οι σταθεροί του ζωδιακού, πάντα θα επιλέγουν την οικογένεια και κυρίως τη μαμά τους. Ενώ γίνονται πολύ καλοί φίλοι, πιστεύουν επίσης ότι η ζωή αξίζει όταν περιβάλλεσαι από τους καλύτερους των καλύτερων. Υπάρχει άλλο πρόσωπο καλύτερο από τη μητέρα σου; Για τους Ταύρους όχι. Ξέρουν ότι μπορούν πάντα να βασίζονται στις μητέρες τους όποιο εμπόδιο κι αν ρίξει η μοίρα στον δρόμος τους.

Καρκίνος

Καμία έκπληξη δεν αποτελεί η παρουσία του Καρκίνου σε αυτή τη λίστα. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο δεν έχουν τίποτα πιο ιερό από την οικογένειά τους, ενώ η σχέση με τη μητέρα τους αποτελεί την πιο βασική στη ζωή τους. Θα κάνουν τα πάντα για εκείνη και θα προσπαθούν να επικοινωνούν μαζί της κάθε μέρα, ακόμα κι αν βρίσκονται μακριά της.

Αιγόκερως

Μπορεί να νομίζουμε ότι οι Αιγόκεροι βάζουν πάνω από όλα την καριέρα τους, αλλά είναι ζώδια που αγαπούν πολύ την οικογένεια και ιδίως τη μητέρα τους. Θέλουν να την κάνουν πάντα ευτυχισμένη και υπερήφανη. Μάλιστα, το πρώτο άτομο που θα γνωρίσουν στους φίλους τους είναι η μαμά τους.

ΠΗΓΗmarieclaire.gr
Προηγούμενο άρθροΟ Πόντιος που έφτιαξε ένα από τα 50 κορυφαία ζαχαροπλαστεία στον κόσμο και το μεγάλο του λάθος
Επόμενο άρθροΑυτό είναι το όπλο που βρέθηκε στη Ραφήνα με το οποίο εκτέλεσαν τους Τούρκους στη Λούτσα