Τη μικρότερη τηλεόραση στον κόσμο παρουσίασε η εταιρεία Tiny Circuit που εξειδικεύεται στην παραγωγή μικροσυσκευών.

Η εταιρεία Tiny Circuit πήγε κόντρα στην τάση που θέλει τις τηλεοράσεις να γίνονται όλο και μεγαλύτερες τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζοντας τη μικρότερη τηλεόραση στον κόσμο. Αν και έχει το μέγεθος ενός γραμματόσημου είναι πλήρως λειτουργική.

Το μοντέλο TinyTV 2 έχει οθόνη 1,0 ίντσας (26 mm) και βρίσκεται πάνω σε ένα ηχείο 0,6 x 0,4 ίντσας (16 x 9 mm), ενώ το ακόμα μικρότερο TinyTV Mini έχει οθόνη 0,6 ίντσας (15 mm). Το πρώτο διαθέτει οθόνη IPS TFT, ενώ το δεύτερο διαθέτει φωτεινή οθόνη OLED.

Και τα δύο διαθέτουν εσωτερική χωρητικότητα των 8 Gb και έρχονται με μια σειρά προγκατεστημένων βίντεο, αλλά είναι δυνατό να φορτωθούν και νέα με USB-C.

Με κάθε τηλεόραση η Tiny Circuits δίνει δώρο έναν μετατροπέα βίντεο, που επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέψουν τα βίντεο τους σε αρχεία που μπορούν να προβληθούν στις τηλεοράσεις της. Οι χρήστες μπορούν επίσης να κάνουν streaming από τον υπολογιστή τους, χρησιμοποιώντας δωρεάν το λογισμικό της εταιρείας. Η μπαταρία της TinyTV διαρκεί για έως 2 ώρες προβολής, ενώ η TinyTV Mini για περίπου μια ώρα.

Η εταιρεία έχει ξεκινήσει crowdfunding με στόχο τη συγκέντρωση 165.500 δολαρίων. Όσοι τη στηρίξουν μπορούν να αποκτήσουν τη δική τους μικροτηλεόραση σε εκπτωτική τιμή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συσκευές είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στους λάτρεις των μινιατουρών.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθρο«Ready Player One»: Το videogame που αν σε σκοτώσουν, πεθαίνεις και στην πραγματική ζωή
Επόμενο άρθροΑπό τον Snoop Dogg στον Στίβεν Σπίλμπεργκ: Δέκα διάσημοι που έχουν κατηγορηθεί για φόνο