ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ 

Αθήνα 16 Ιανουαρίου 2014. OΌμιλος Mpimpas Group Investing ξεκίνησε και προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα. Η δημιουργία μονάδων μανιταριών σε εκτάσεις, με τη μέθοδο του franchise Farming, που για πρώτη φορά εφαρμόζεται στην Ελλάδα για γεωργικές καλλιέργειες, προχωράει με ταχείς ρυθμούς και με μεγάλη επιτυχία λόγω των πολλαπλών πλεονεκτημάτων που προκύπτουν.

 Ο Όμιλος Mpimpas Group Investing δίνει έμφαση στην ανάπτυξη μέσω καινοτόμων επιχειρηματικών σχεδίων έχοντας ως κύριο στόχο την εξωστρέφεια. Δεδομένης της παγκόσμιας καινοτομίας στην καλλιέργεια μανιταριών, μόλις σε ένα στρέμμα γης επιτυγχάνεται συγκομιδή που αγγίζει τις είκοσι φορές και παραγόμενο προϊόν 60 τόνων άριστης ποιότητας ανά έτος.  Σημειωτέον, ότι η ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση του τόσο από την εγχώρια αγορά όσο και από όλες τις χώρες, το καθιστούν επιτυχημένο εξαγώγιμο προϊόν, του οποίου η παραγωγή συμφέρει σε μέγιστο βαθμό με δεδομένο ότι μπορεί να καλύψει την εγχώρια και διεθνή ζήτηση.

Στο παραπάνω πλαίσιο βρίσκονται σε εξέλιξη πέντε (5) υπερσύγχρονες θερμοκηπιακές καλλιεργητικές μονάδες στην ευρύτερη Περιφέρεια της Αττικής και συγκεκριμένα στους δήμους Μαραθώνος, Ραφήνας, Παλλήνης, Σπάτων Παιανίας. Για τις παραπάνω καλλιέργειες ο όμιλος Mpimpas Group Investing βρίσκεται στην εξαγορά κτηριακού συγκροτήματος 3.000 τ.μ. στην περιοχή του Πικερμίου, στο οποίο θα πραγματοποιηθεί εγκατάσταση σύγχρονου τεχνολογικά εξοπλισμού για την δημιουργία καθετοποιημένης βιομηχανικής μονάδας συγκεκριμένων προδιαγραφών, υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης, με έμφαση και στην ενεργειακή τους αυτονομία.

Το κόστος υλοποίησης των παραπάνω έργων θα ανέλθει στα 30.000.000€ και το χρηματοδοτικό σχήμα θα  καλυφθεί από θυγατρική εταιρεία του Ομίλου με την επωνυμία ‘ΝΕΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΣ Α.Β.Ε.Ε.’ , από έλληνες και ξένους επενδυτές καθώς επίσης και από εθνικές και κοινοτικές επιχορηγήσεις.

Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εν λόγω μονάδες θα δημιουργήσουν 200 μόνιμες θέσεις εργασίας, οι οποίες θα καλυφθούν από τους δήμους της περιοχής έτσι ώστε ο όμιλος να συμβάλλει τα μέγιστα στην μείωση της ανεργίας.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΜΙΛΟΥ

Λεωφ. Μαραθώνος 68-70

153 51 Παλλήνη

Website: omilos-mpimpas.gr

E-mail: enosi.efe@gmail.com

Tηλ.: 210 6033934,-150, 6945 986878

Προηγούμενο άρθρο«Κι ας λένε πως έτσι είναι οι σχέσεις…»
Επόμενο άρθροΕκδήλωση για την απασχολούμενη γυναίκα από την “Παναθηναϊκή”