Η σοβαρή δουλειά των παιδιών δικαιώνεται και το μέλλον τούς ανήκει! Ιδιαίτερα θετικές οι επιπτώσεις από τις πρωτοβουλίες τους για την ανάπτυξη του αθλοτουρισμού στην περιοχή μας.

Πολλά τα θετικά μηνύματα από το Coco-Mat Seniors Open, το πρώτο βαθμολογούμενο τουρνουά του ΣΒΑΕ που έγινε στον Μαραθώνα στα τέλη Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του MVS Tennis System. Πολλές οι συμμετοχές, πολλά τα δώρα και πλούσιο θέαμα από τους Αριστοτέλη Μουράτογλου και Πάρι Γεμουχίδη στον αγώνα επίδειξης που πραγματοποιήθηκε μετά το πέρας των αγώνων.

 

Με αφορμή το τέλος του πρώτου αυτού τουρνουά, η Πρόεδρος του ΣΒΑΕ, κα Ελπίδα Σκούφαλου, δεν έκρυψε την ικανοποίησή της, ευχαριστώντας τους συντελεστές της διοργάνωσης και τα μέλη του ΣΒΑΕ ανάμεσα σε άλλα μας είπε: …«Άνοιγμα αυλαίας για τον ΣΒΑΕ με το τουρνουά του Μαραθώνα, κλείσιμο αυλαίας με την επιτυχή ολοκλήρωσή του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα αποτελεσματικά αγόρια της MVS Systems Αλέξανδρο Βερναρδο, Γιώργο Βερνάρδο, Γρηγόρη Σφούνο, στον αδέκαστο Αριστοτέλη Μουράτογλου και στον Πάρι Γεμουχίδη που στήριξε με την παρουσία του το τουρνουά και βοήθησε να απολαύσουμε σωστό τένις. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στο tennisnews.gr που όμως πάντα παρακολούθησε τα αποτελέσματα των αγώνων μας σε απόσταση αναπνοής και συντέλεσε στη αποτελεσματική ενημέρωσή σας. Επίσης ευχαριστούμε τον φωτογράφο και μέλος του ΣΒΑΕ Μάνθο Χατζηδάκη που αποθανάτισε με την ποικιλία των φακών του τους απρόβλεπτους βετεράνους κι έκανε το φωτογραφικό μας αρχείο πιο πλούσιο. Θα ξανακάνουμε τουρνουά στο Μαραθώνα και ίσως διεθνές. Ευχαριστούμε επίσης τους φίλους που ταξίδεψαν από μακριά, από Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα, Κόρινθο και αλλού και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχαριστούμε και όσους συμμετείχαν για πρώτη φορά σε τουρνουά μας. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΣΒΑΕ. Ευτυχώς τα θετικά σχόλια υπερισχύουν της γκρίνιας και μας τροφοδοτούν με κουράγιο για να συνεχίσουμε»…

Τέτοιες προσπάθειες πιστεύουμε ότι ο Δήμος έχει την υποχρέωση να στηρίζει και να επιβραβεύει. Ένα μεγάλο μπράβο από την Marathon Press!

Προηγούμενο άρθρο«Εβδομάδες μόδας και μήνες ύφεσης»
Επόμενο άρθροΟ δήμαρχος συζητά με τους μαθητές