Έναν πολύ δυνατό σύμμαχο στην προσπάθεια που θα καταβάλει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ‘KOBE 2024’ απέκτησε ο Λουκάς Πρωτονοτάριος.

Ο αθλητής από τον Μαραθώνα, που φέρνει συνεχώς επιτυχίες στην περιοχή μας μέσα από διεθνείς αγώνες και παράλληλα είναι μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας σε αγωνίσματα ταχύτητας, ενισχύεται από την εταιρεία Nakas Group, η οποία και γίνεται χορηγός του.

Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται:

Η NAKAS GROUP με περισσότερα από 20 χρόνια στο ενεργητικό της, με μία καταξιωμένη πορεία στο χώρο του βιβλίου, των ταξιδιωτικών οδηγών & χαρτών, με όραμα την υψηλή ποιότητα στηρίζουν τις φρέσκιες ιδέες, την τόλμη και την επιμονή.

Με αυτά τα Ιδεώδη η NAKAS GROUP, με τον κύριο Γιώργο Νάκα στα γραφεία της, σφράγισε την συνεργασία της με τον Αθλητή από τον Μαραθώνα, Λουκά Πρωτονοτάριο, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της Εταιρείας, με στόχο της, την στήριξη της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ‘KOBE 2024’.

Προηγούμενο άρθροΆγιοι Ανάργυροι: «Έχουμε μαχαιρωμένο άτομο» – Ηχητικό ντοκουμέντο λίγο μετά τη δολοφονία της Κυριακής (vid)
Επόμενο άρθροΓιατί μια χώρα ξόδεψε 280.000 ευρώ για να εξοντώσει μία νυφίτσα