Σημαντική ημέρα η σημερινή για τους δημότες Μαραθώνα, καθώς σηματοδοτεί την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου στο Αθλητικό – Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Μάκρης. Πρόκειται για έναν χώρο άθλησης που η περιοχή είχε τεράστια ανάγκη και το ευχάριστο είναι ότι ήδη υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση, γεγονός που ικανοποιεί και τους υπεύθυνους της ΚΕΔΜΑ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της MP, στις λίγες ημέρες εγγραφών που μεσολάβησαν από την ανακοίνωση της επαναλειτουργίας, περισσότερα από 300 συμπολίτες μας γράφτηκαν στο κολυμβητήριο, ενώ ανάλογα αισιόδοξο από πλευράς ενδιαφέροντος προμηνύεται και το εγγύς μέλλον.

Ο μεγαλύτερος όγκος εγγραφών αφορά παιδιά από 4 έως και 13 ετών, αλλά και αρκετοί μεγαλύτερη σε ηλικία πλήρωσαν το αντίτιμο που ταιριάζει στις απαιτήσεις τους και απέκτησαν δικαίωμα εισόδου στο ανακαινισμένο και ομολογουμένως σύγχρονο κολυμβητήριο.

Επειδή, βέβαια, εξακολουθούμε και ζούμε υπό την απειλή του κορονοϊού, η ΚΕΔΜΑ έκανε χθες κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με τη λειτουργία του που ξεκίνησε επίσημα από σήμερα.

«Σύμφωνα με τις διευκρινίσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού μετά την έκδοση της ΚΥΑ/27-8-2021 για την περίοδο 30/8 – 6/9/2021 ισχύουν τα ακόλουθα:

Για τη χρήση ανοικτών και κλειστών αθλητικών χώρων καθώς και του κολυμβητηρίου θα πρέπει όσοι προσέρχονται και είναι κάτω των 16 ετών να επιδεικνύουν βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος self test και όσοι είναι ανω των 16 ετών θα πρέπει να επιδεικνύουν εβδομαδιαίο τεστ αντιγόνου (PCR ή Rapid test) με εξαίρεση όσοι προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης».

Προηγούμενο άρθροΖητείται υπάλληλος για πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ στον Μαραθώνα
Επόμενο άρθροΕξομολόγηση φρίκης από 6χρονο κοριτσάκι – Ασέλγησε πάνω του 72χρονος φίλος της οικογένειας