Μεγάλη ανταπόκριση βρίσκει η πρωτοβουλία δύο γυναικών από τον Μαραθώνα και τον Νέο Βουτζά για μαζικές αγωγές κατά του ΔΕΔΔΗΕ.

Οι κυρίες Λιάνα Κωνσταντίνου και Πόπη Ζαράγκα Κοροβέση έκαναν χθες γνωστό μέσα από τα social media ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν κατά του ΔΕΔΔΗΕ ζητώντας αποζημιώσεις για τις πολύωρες διακοπές ρεύματος στον Δήμο Μαραθώνος, αλλά και σε αυτόν της Ραφήνας και κάλεσαν όσους ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της MP, περισσότερα από 50 νοικοκυριά έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον να προχωρήσουν σε αγωγές, ενώ ήδη έχουν γίνει και οι πρώτες επαφές με νομικούς για να αναλάβουν την υπόθεση.

Σε κάθε περίπτωση, εκτιμάται ότι μέσα στις επόμενες ώρες, ο αριθμός των ενδιαφερόμενων θα αυξηθεί.

Όπως ενημέρωσε η κα Κοροβέση:

Ο Δικηγορικός Σύλλογος σύντομα θα ανακοινώσει απόφασή του, με την οποία θα καλεί τους πολίτες να στραφούν με αγωγές και μηνύσεις κατά της ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ για την (για ακόμη μια φορά) τεράστια ταλαιπωρία μας από τις μαραθώνιες διακοπές ρεύματος.

Στην περιοχή μας πρώτη η κυρία Λιάνα Κωνσταντίνου, κάτοικος Νέου Βουτζά, και σε συνεννόηση μαζί της, ως κάτοικος Μαραθώνα και η υπογράφουσα, ξεκινήσαμε μια κίνηση (πριν καν να ενημερωθούμε σχετικά με το ΔΣΑ) ώστε αυτές οι αγωγές να είναι ομαδικές για λιγότερη δαπάνη και για μεγαλύτερη ισχύ.

Ήδη αρκετοί πολίτες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον!

Καλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται, μέχρι 29 Ιανουαρίου, να μας στείλουν στο μέσεντζερ: Liana Konstantinou ή Πόπη Ζαράγκα Κοροβέση ή στα mail: kallzaragka@gmail.com , ένα σύντομο σημείωμα που να αναφέρει:

Ονοματεπώνυμο
Ημερομηνία και ώρες διακοπής
Ζημίες σε ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές συσκευές
Ζημίες σε ευπαθή φάρμακα (ινσουλίνες, αντιπηκτικά, ρύθμιση λευκών μετά από χημειοθεραπία κλπ κλπ)
Ζημίες σε τρόφιμα
Άτομα που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης
Βρέφη – υπερήλικες
Άτομα ΑΜΕΑ, καρδιοπαθείς κλπ κλπ
Όσοι έστειλαν τα σχετικά στοιχεία, έχουν ήδη καταχωρηθεί.