Τρομερή επίδοση έχει χτίσει φέτος ο Θησέας στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας το οποίο αποτελεί τον ορισμό του «κάστρου». Η ομάδα της περιοχής μας επικράτησε την Κυριακή του Παλληνιακού 1-0 και πέτυχε την όγδοη νίκη της σε εννέα παιχνίδια, έχοντας ηττηθεί μόνο από τη Βουλιαγμένη.

Μάλιστα, σε αυτά τα οκτώ νικηφόρα ματς έχει σημειώσει 14 γκολ και δεν έχει δεχθεί κανένα!

Στη χθεσινή αναμέτρηση, ο Θησέας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 60′ με τον Κώστα Τσέλιο και κράτησε τη νίκη παρότι στο 69 έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Βεϊζάι με δεύτερη κίτρινη.

Με αυτό του το τρίποντο, ο Θησέας βρίσκεται πλέον στην 4η θέση και μόλις στο -3 από τον Άρη Βούλας, τον οποίο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την επόμενη Κυριακή.

Προηγούμενο άρθροΤα Θεοφάνια που πήγαν όλα λάθος: Έχασαν τον Σταυρό και βρέθηκε απόγευμα από μπουλντόζα
Επόμενο άρθροΘρίλερ στο Σέλι με νεαρό σκιέρ που αγνοείται από χθες – Σαρώνουν την περιοχή με drones