Ομαδικά εργαστήρια κεραμικής γονέων και παιδιών, με παρουσία όλων μαζί σε μια κοινή ομάδα, έχει ξεκινήσει το εργαστήριο me nero στη Ραφήνα.

Στο me nero, μαθαίνουμε βασικές τεχνικές της κεραμικής, πειραματιζόμαστε με τον πηλό μέσω ασκήσεων και παιχνιδιών, διασκεδάζουμε, χαλαρώνουμε, δημιουργούμε και βέβαια γνωριζόμαστε καλύτερα και ανακαλύπτουµε τη δυναµική µας ως οµάδα.

Τα εργαστήριά µας έχουν ήδη αρχίσει να παίρνουν µορφή και κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα να δημιουργηθεί ένα τµήµα µόνο για ενήλικες, στο οποίο υπάρχει ακόµη χρόνος για να εγγραφείτε. Το φθινόπωρο µπήκε πλέον για τα καλά και σας περιμένουμε για να εμπνευστούμε και να δημιουργήσουμε.

Με χαρά µεγάλη σας ανακοινώνουµε, επίσης, ότι έχει αρχίσει να λειτουργεί και ο νέος µας χώρος στο πατάρι. Ένας χώρος φτιαγµένος αποκλειστικά για εσάς, για να δηµιουργήσετε και να υπολοιήσετε τα δικά σας κεραµικά αντικείµενα αλλά και άλλων τεχνών και χειροτεχνιών.

Σε όσους ασχοληθούν µε την κεραµική, θα παρέχεται υποστήριξη από την κεραµίστρια Σοφία Σωτηροπούλου. Όταν τα έργα ολοκληρωθούν και είναι έτοιµα για το καµίνι, θα φορτώνονται στο φούρνο από την εξειδικευµένη κεραµίστρια.

Σας παρέχεται, επίσης, ένα γραφείο ανά άτοµο ή ανά δυο, χώρος για τα υλικά, τα εργαλεία και τα έργα σας.

Τέλος, ο χώρος µπορεί να φιλοξενήσει και άλλες δραστηριότητες, όπως σεµινάρια, οµιλίες και συγκεντρώσεις.

Καλή αρχή σε όλους µας! Με χαρά να δηµιουργούµε και να εξελισσόµαστε
καλλιτεχνικά!

Και όχι µόνο…

ME NERO – Keramiki

GALLERY

STUDIO

SEMINARS

WORKSHOPS

41 FLEMINGK AVE,
190 09 RAFINA,
ATTIKA,
GREECE
www.menero.gr