ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ
Ελάτε να σβήσουμε τα  φώτα για μία ώρα το
ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 στις 8.30 το βράδυ,
συμμετέχοντας σε μια παγκόσμια προσπάθεια για να δείξουμε πως η κλιματική αλλαγή και η προστασία του πλανήτη είναι στο χέρι μας. Στο χέρι μας είναι η ώρα γης να γίνει μια ολόκληρη ημέρα, να γίνει 365 ημέρες του χρόνου.
Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε  στο Σύδνεϋ με πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Ταμείου για τη φύση και της εφημερίδας Sydney Morning Herald. Μετά την πρώτη αυτή επιτυχία, η δράση επεκτάθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το κάλεσμα αυτό της εφημερίδας μας προς τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τους Οργανισμούς έχει μοναδικό σκοπό να αναδειχθεί πως, σβήνοντας τα φώτα για μια ώρα, η  μεμονωμένη δράση του καθενός μας, αν προσλάβει μαζικές διαστάσεις, μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και να αλλάξει τον πλανήτη μας προς το καλύτερο.
Ελάτε όλοι μαζί να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στους ηγέτες του κόσμου,  διαμηνύοντας ξεκάθαρα ότι απαιτείται δέσμευση για δράσεις που θα μειώνουν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, ώστε να εξασφαλίσουμε άμεσα και μακροπρόθεσμα το μέλλον του πλανήτη.
Διεκδικούμε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό και τα κράτη μέλη του δράσεις για:
•Την προστασία της βιοποικιλότητας.
•Την προώθηση της βιώσιμης διαχείρισης των ανανεώσιμων φυσικών πόρων.
•Την μείωση της ρύπανσης και την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας.

Διαδώστε το μήνυμα αυτό σε φίλους, γείτονες, συναδέλφους είτε προφορικά είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.  

Προηγούμενο άρθροΒιομάζα: Λύση στο ενεργειακό πρόβλημα ή αντίπαλο δέος του πετρελαίου;
Επόμενο άρθροΟ αποκριάτικος χορός του ΜΕΣΜΑ