Επίσκεψη στο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Μαραθώνα θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Πέμπτη ο Στέργιος Τσίρκας σε μια προσπάθεια να αποτρέψει το κλείσιμο, μια και δε φαίνεται να αλλάζει κάτι στην απόφαση αναστολής της λειτουργίας του.

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του δήμου:

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 1 Ιουλίου στις 10.00 πμ. ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας, η Δημοτική Αρχή και αντιπροσωπεία των Φορέων και Συλλόγων του Δήμου θα επισκεφθούν το κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στο Μαραθώνα για να δώσουν ένα τελευταίο μήνυμα προς τη Διοίκησή της για την επιμονή της να αναστείλει την λειτουργία του.

Πρόθεσή μας είναι, εφόσον δεν εισακουστούμε, να προβούμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις στρεφόμενοι στην κεντρική Διοίκηση της Τράπεζας.

Να αναφέρουμε για ακόμη μια φορά ότι το συγκεκριμένο κατάστημα της πρώην Αγροτικής Τράπεζας, ήταν ο πυλώνας για τους αγρότες μας οι οποίοι το έχουν στηρίξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια με τις καταθέσεις τους, παρά τις όποιες δικαιολογίες της Διοίκησης για χαμηλό τζίρο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμαρχος έχει προβεί προηγουμένως σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και έχει απευθυνθεί σε κάθε αρμόδιο, ακόμη και στον Πρωθυπουργό της χώρας, αποστέλλοντας σχετική επιστολή, παραθέτοντας τις θέσεις μας προκειμένου το συγκεκριμένο κατάστημα να παραμείνει ανοιχτό.

Σε περίπτωση που αυτό κλείσει θα δημιουργηθούν ζητήματα κυρίως στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του Μαραθώνα, αλλά και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στους πολίτες της Κοινότητας.

Είναι επομένως αδιανόητο να δεχθούμε ότι στην έδρα ενός από τους ιστορικότερους Δήμους της χώρας δεν θα υπάρχει τραπεζικό κατάστημα, γεγονός που θα δυσχεράνει σημαντικά την ζωή των κατοίκων και των επαγγελματιών.

Επισημαίνεται ότι στην περιοχή υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα τουριστών από όλο τον κόσμο λόγω του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου καθώς και του πλούτου των αρχαιοτήτων, πέραν των παραπάνω.

Ευελπιστούμε και πιστεύουμε ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και η Διοίκηση της Τράπεζας θα αλλάξει την απόφαση της.

Προηγούμενο άρθροΑπίστευτα πράγματα και ανησυχία για τους επιστήμονες: Στους 48 βαθμούς το θερμόμετρο στη Σιβηρία!
Επόμενο άρθροΠατέρας Κάρολαϊν: Μακάρι να του είχα τινάξει τα μυαλά στο μνημόσυνο