Σημασία έχουν τα σπορ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά το Παρίσι φροντίζει και τους 9.000 αθλητές προσφέροντάς τους 300.000 προφυλακτικά για το μεγάλο αθλητικό γεγονός που θα ξεκινήσει στις 26 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 11 Αυγούστου.

Με αυτό τον τρόπο, ενθαρρύνεται το ασφαλές σεξ ανάμεσα στους αθλητές, οι οποίοι θα μένουν στις εγκαταστάσεις του εντυπωσιακού Ολυμπιακού Χωριού που στήθηκε στην καρδιά του Παρισιού.

Οι αθλητές που θα βρεθούν στο Παρίσι για να αγωνιστούν στο παγκόσμιο αθλητικό γεγονός, θα έχουν θέα τον ποταμό Σηκουάνα, ενώ οι διοργανωτές υπόσχονται μια ευχάριστη, αλλά και ασφαλή διαμονή στο «Παρίσι 2024».

«Η συναναστροφή εδώ συνιστά κάτι μεγάλο», δήλωσε στο Sky News ο Laurent Michaud, διευθυντής του χωριού.

«Σε συνεργασία με την επιτροπή των αθλητών, θέλαμε να δημιουργήσουμε κάποια μέρη όπου οι αθλητές θα αισθάνονται μεγάλο ενθουσιασμό και άνεση», συμπλήρωσε.

Ο αριθμός των προφυλακτικών που θα διατεθεί ισοδυναμεί με δύο προφυλακτικά την ημέρα για κάθε αθλητή. Ωστόσο, στο Ολυμπιακό Χωριό δεν θα υπάρχει σαμπάνια, όπως αποκάλυψε ο Michaud.

«Δεν υπάρχει σαμπάνια στο χωριό φυσικά, αλλά μπορούν να έχουν όση σαμπάνια θέλουν στο Παρίσι», είπε συγκεκριμένα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν και τα κρεβάτια που προορίζονται για τους αθλητές είναι κατασκευασμένα από χαρτόνι, αντέχουν βάρος μέχρι και 250 κιλά. Μπορούν, δηλαδή, να σηκώσουν άνετα δύο ανθρώπους, ή και παραπάνω με λίγη προσπάθεια.

 

ΠΗΓΗpride.gr
Προηγούμενο άρθροΤραγωδία στον Άγιο Νικόλαο: 33χρονος έχασε τη ζωή του από ναυτική φωτοβολίδα
Επόμενο άρθροΚρήτη: Πώς ο 33χρονος Μανώλης έχασε τη ζωή του από ναυτική φωτοβολίδα