Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τη μέρα που η εταιρία Chazz από τη Λιθουανία έβγαλε στο εμπόριο πατατάκια με γεύση «αιδοίο» για να χουν να τρώνε οι μερακλήδες.
Η επιτυχία τους αλλά και η απαίτηση των γυναικών να βγει ένα προϊόν που θα ικανοποιεί και τα δικά τους γούστα, έβαλε την Chazz σε διαδικασία παραγωγής.
Και να μαστε, Φεβρουάριο μήνα, να μαθαίνουμε ότι κυκλοφόρησαν τα πατατάκια με γεύση ανδρικού μορίου τα οποία κοστολογούνται 5,5 ευρώ το σακουλάκι.
«Η ομάδα της Chazz έλαβε υπόψη τις επιθυμίες και των δύο φύλων της κοινωνίας και εργάστηκε εντατικά για να σας παρουσιάσει τα νέα πατατάκια με γεύση ανδρικού μορίου. Τα πατατάκια με γεύση ανδρικού μορίου δεν προορίζονται για προσωπική χρήση. Ναι, μπορείτε να τα αγοράσετε και να τα φάτε μόνοι σας, αλλά το προϊόν είναι για κοινοποίηση.
Είναι το τέλειο δώρο για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή κάποιο ανοιχτόμυαλο φίλο που αγαπά τη διασκέδαση».