Σε αυτό το χορευτικό πρόγραμμα, κάθε κοριτσάκι είχε έναν γονέα που το βοηθούσε στο χορό του. Αυτό το δίδυμο μπαμπάς/κόρη ανέβηκε πρώτο στη σκηνή, οδηγώντας μια ομάδα από δύο μαμάδες και τις κόρες τους.

Σε κάποια βίντεο οι πατεράδες περιμένουν με ανυπομονησία τις κόρες τους να τους βάψουν με τα καλλυντικά τους, καθώς θέλουν να εκφράσουν τις «καλλιτεχνικές τους ανησυχίες»

Το αποτέλεσμα ήταν μια διασκεδαστική και συγκινητική στιγμή. Αυτός ο μπαμπάς ήταν τόσο χαρούμενος που βρισκόταν στη σκηνή με τη μικρή του μπαλαρίνα, που «έσκισε» με τις χορευτικές του κινήσεις.

Οι δύο τους πραγματοποίησαν μερικές λαμπρές φιγούρες, συμπεριλαμβανομένων ανυψώσεων και στροβιλισμών. Ήταν πραγματικός επαγγελματίας, αφήνοντας τη μικρή του κυρία να λάμψει.

Σχεδόν 2 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν κάνει like σε αυτό το βίντεο στο TikTok. Και είναι λογικό. Καθώς είναι απολύτως αξιολάτρευτο.

@abeselomwende This is a real MEN🫡 He would do anything to make her happy. #viralvideo #viral #fyp #foryou #fyp #dad #dadanddaughter #dance #fyp #abeselomwende #fup #on #rge #fyp #foryou #tiktok#foryoupage #tiktokviral #fyyYYYYYYVYYYYYYY#fypviral ♬ Little Life – Cordelia

«Η ζωή ενός μπαμπά με κόρες»

Λόγω της τοξικής αρρενωπότητας και των στερεοτύπων, οι πατεράδες συχνά ακολουθούν κάποιες «παραδοσιακές» και άκρως προβληματικές νόρμες, καθώς αποφεύγουν να συσχετίζονται με οποιαδήποτε δραστηριότητα θεωρείται «κοριτσίστική».

Ωστόσο μια νέα γενιά πατεράδων φαίνεται να αγνοεί και να πολεμά τα ταμπού και να στέκεται δίπλα στα παιδιά, προκειμένου να τα χαροποιήσουν ανεξάρτητα από το ύφος της δραστηριότητας.

«Έτσι θέλω να είναι ο πατέρας των παιδιών μου» έγραψε μια χρήστης του TikTok κάτω από το βίντεο που απεικονίζει μπαμπά – κόρη να χορεύουν ανέμελοι μπαλέτο και να λάμπουν.

@durbanofamily Just another day in the life of a Girl Dad 😍 #girldad #daughters #parentsoftiktok #ballerina ♬ original sound – Jaym&Nik

To TikTok έχει κατακλυστεί από βίντεο τα οποία απεικονίζουν «τη ζωή ενός μπαμπά με κόρες». Σε αυτά τα κλιπς, οι πατεράδες φαίνεται να έχουν αποτάξει από πάνω τους τα κοινωνικά πρέπει, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές με τις κόρες τους.

Σε κάποια βίντεο οι πατεράδες περιμένουν με ανυπομονησία τις κόρες τους να τους βάψουν με τα καλλυντικά τους, καθώς θέλουν να εκφράσουν τις «καλλιτεχνικές τους ανησυχίες» ενώ σε άλλα βίντεο φαίνεται πως οι μπαμπάδες χτενίζουν με αγάπη τα μαλλιά από τις κόρες τους.

Πράγματα δηλαδή που θεωρούνται κανονικότητα όταν τα κάνουν οι μητέρες και δεν κατακρίνονται από κανέναν, κρίνονται ως «απαράδεκτα» – ή και «εντυπωσιακά»- όταν τα κάνουν οι πατεράδες.

@g00dmoodtoday Part 3 🥹♥️ #fyp #viralvideo #love #viraltiktok #moment #foryoupage #withyou #bae #forever #mood #father #dad #girl #babygirl #takecare #care #family #fam #home #night #daughter #lovely #myfavorite #nyfamily #myall #everything #world #cute #life ♬ MOCKINGBIRD – melovints

Όμως αυτοί οι νέοι μπαμπάδες, φέρνουν την ελπίδα πώς τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν και οι υποχρεώσεις των πατεράδων και των μητέρων όσον αφορά στα παιδιά τους, δεν θα είναι πια τόσο δυσανάλογες – ούτε και τόσο στερεοτυπικές.

ΠΗΓΗin.gr
Προηγούμενο άρθροΣοκ στο Ρέθυμνο – 12 άτομα φέρονται να έχουν βιάσει ή ασελγήσει σε ανήλικο κορίτσι
Επόμενο άρθροΨινάκης: Δεν ξέρω τι καταλάβαινε ο Ρουβάς και δεν με νοιάζει τι λέει ο Νταλάρας