Τον σάλο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες εβδομάδες μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα κλήθηκε να σχολιάσει ο Ηλίας Ψινάκης. Ο γνωστός μάνατζερ σχολίασε τις βολές του εναντίον του Σάκη Ρουβά και των δημοσιογράφων.

«Ο καθένας μας κρίνεται από αυτά που λέει ή κάνει. Τις επιλογές μας ή τις πληρώνουμε ακριβά ή τις εισπράττουμε. Εγώ, όπως ξέρετε, όταν υπάρχουν παιδιά (σ.σ. δημοσιογράφοι) που ξεροσταλιάζουν στο κρύο, τους καύσωνες, τα βάζω μέσα, τα ταΐζω, τα ποτίζω. Όλοι αυτοί που λέγονται μεγάλοι τους ήξερα από μικρούς που ήταν κάπου στη θέση σας. Όλοι κάνουν μια δουλειά και πρέπει να τη σέβεσαι», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Breakfast@star.

Ερωτηθείς για όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας για τον Σάκη Ρουβά όταν είχε ερμηνεύσει το Άξιον Εστί, ο Ηλίας Ψινάκης σχολίασε:

«Τι να σχολιάσω; Δεν είμαι μάνατζερ του Ρουβά πια. Μια χαρά τα κάνει ο Σάκης. Όταν ήμουν μάνατζέρ του είχε κάνει μόνο δυο διαφημίσεις. Δεν το είχε πάρει σχοινί κορδόνι. Δεν ξέρω τι καταλάβαινε ο Σάκης όταν τραγουδούσε το “Άξιον Εστί” και δεν με νοιάζει τι λέει ο Νταλάρας», τόνισε.

Εγώ θεωρώ ότι εσείς είστε το μέλλον της δημοσιογραφίας, γιατί όλοι αυτοί που λέγονται μεγάλοι τώρα, εγώ τους ήξερα από μικρούς που ήταν κάπου στη θέση σας. Είναι όλοι άνθρωποι και όλοι κάνουν μια δουλειά και πρέπει να τη σέβεσαι», ανέφερε ο Ηλίας Ψινάκης.

ΠΗΓΗnewsbeast.gr
Προηγούμενο άρθροΠατέρας χορεύει μπαλέτο με την κόρη του και γίνεται το απόλυτο viral στο TikTok (vid)
Επόμενο άρθροΓιατί ο Κάρολος αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο