Σε πένθος έχει βυθιστεί η Μαρίνα Σάττι, καθώς, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης, ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή. Ο πατέρας της γνωστής τραγουδίστριας φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Υπενθυμίζεται πως η Μαρίνα Σάττι μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης, ο πατέρας της ήταν από το Σουδάν ενώ η μητέρα της είναι Ελληνίδα.

Η τραγική είδηση έρχεται μόλις ένα μήνα πριν η τραγουδίστρια λάβει μέρος στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το κομμάτι “Ζάρι”.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή Στούντιο 4, είχε μιλήσει για τα παιδικά της χρόνια, τη γνωριμία της μητέρας της με τον πατέρα της, αλλά και για την αδελφή της, η οποία ζει στο Σουδάν.

“Η μαμά μου είχε μεγαλώσει στην Ελλάδα, ο μπαμπάς μου είχε μεγαλώσει στο Σουδάν, υπάρχουν διαφορές όπως καταλαβαίνετε και ακόμα υπάρχουν. Πιστεύω ότι κατάφεραν να βρουν μια ισορροπία λόγω του έρωτα και στη συνέχεια ήρθαμε και εμείς, τα παιδιά. Εγώ πήγαινα τα καλοκαίρια στο Σουδάν. Η οικογένεια εκεί με δέχτηκε ακόμα πιο θερμά από ότι στην Ελλάδα. Η κουλτούρα του Σουδάν ήταν η κανονικότητά μου.

Ο μπαμπάς μου μένει και τώρα στο Σουδάν απλά αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αίγυπτο λόγω αυτών που γίνονται στο Σουδάν. Ο μπαμπάς μου, η νέα του γυναίκα και η αδελφούλα μου είναι εκεί. Με την αδελφή μου συναντηθήκαμε πρώτη φορά όταν ήταν 7 ετών, ήταν πολύ ενθουσιασμένη μαζί μου. Είναι πολύ έξυπνη και ταλαντούχα, μιλάει πολλές γλώσσες”, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

 

ΠΗΓΗnews247.gr
Προηγούμενο άρθροΑπίστευτο: Οι γονείς της κοπέλας που δολοφονήθηκε έμαθαν τι συνέβη από ρεπόρτερ που τους τηλεφώνησε
Επόμενο άρθροΦωτιά στον Βαρνάβα σε οικοπεδικό χώρο