Για ακόμα μία χρονιά, οι ποδηλατάδες, μια παρέα παιδιών από το Αιγάλεω που ασχολούνται με το ποδήλατο και καταγράφουν τις περιπέτειές τους, τίμησαν με την παρουσία τους τον 5ο Ποδηλατικό Γύρο «Γρηγόρης, Εβίτα, Ανδρέας Φύτρος».

Η εκπομπή τους είναι στο Youtube στο κανάλι που ονομάζεται Ο ΝΟΥΜΠΑΣ και τα μέλη των Ποδηλατάδων είναι ο Γιώργος Κατσιμίχας, ο Γεράσιμος Δελλαπόρτας και ο Βαγγέλης Αντώνωφ με μοντάζ – διεύθυνση φωτογραφίας Γιώργου Κατσιμίχα και παραγωγή Noumpas Productions.

Έχουν εξερευνήσει πολλές περιοχές όπως το λιμάνι του Πειραιά, το Αλσος Χαϊδαρίου, την Καστέλλα, τα κρυμμενα τοπία της Αγίας Βαρβάρας, έχουν ανέβει την Γεφυρα της Cosco, τον Προφήτη Ηλία, το Ποικίλο Όρος μέχρι την Πετρούπολη και έχουν ακόμα ταξιδέψει ακόμα και στο όμορφο Ναύπλιο και συγκεκριμένα στην παραθαλάσσια πόλη του Τολού.

Μέσα από τα επεισόδια τους σκοπός τους είναι να δείξουν τις κρυμμένες ομορφιές που έχουν όλες οι περιοχές αλλά παράλληλα προσφέροντας και διάφορες πληροφορίες της κάθε περιοχής.

Στο τελευταίο επεισόδιο οι ποδηλατάδες μέσω μιας λαιβ εκπομπής έκαναν τα 13 χιλιόμετρα προς τιμήν των θυμάτων της καταστροφικής φωτιάς του 2018 στο Μάτι μια διοργάνωση του Δήμου Μαραθώνα 5ος Ποδηλατικός Γύρος «Γρηγόρης, Εβίτα, Ανδρέας Φύτρος» τη μνήμη της οικογένειας Φύτρου, κατοίκων του Ματιού και δεινών ποδηλατών, που είχαν διακριθεί παλαιότερα στην αντίστοιχη διοργάνωση και των υπόλοιπων θυμάτων που χάθηκαν άδικα.

Προηγούμενο άρθροΜπλακ άουτ τα ξημερώματα σε Νέα Μάκρη και Μαραθώνα
Επόμενο άρθροΤα τρία χειρότερα ζώδια για να πάτε μαζί τους διακοπές