Τα άστρα έχουν λόγο και στο καλοκαίρι. Είναι επιτέλους η εποχή του χρόνου που όλοι σχεδιάζουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές, τις εξορμήσεις μας και την ξεκούρασή μας. Κάποιοι μπορεί να πάνε διακοπές με την οικογένειά τους, ενώ άλλοι σχεδιάζουν ένα ταξίδι με τους φίλους τους.

Ωστόσο, αν πιστεύετε στα ζώδια, θα πρέπει να είστε προσεκτικές με το ποια άτομα θα επιλέξετε να πάτε διακοπές μαζί, καθώς το ζώδιό τους μπορεί να κάνει το όλο ταξίδι μια πλήρη αποτυχία. Ναι, κάποια χαρακτηριστικά ορισμένων ζωδίων μπορεί να κάνουν σχεδόν αδύνατο να τα βρείτε και να περάσετε καλά.

Καθώς η ζέστη ανεβαίνει, το μόνο που μπορεί να σκεφτεί κανείς είναι οι διακοπές. Ίσως σχεδιάζετε ήδη το ταξίδι σας εδώ και αρκετούς μήνες και νομίζετε ότι έχετε επιλέξει το καλύτερο άτομο για την παρέα σας. Ωστόσο, αν ανήκει σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε.

Παρθένος, το control freak

Οι Παρθένοι μπορεί να γίνουν πολύ απαιτητικοί και πρέπει να σχεδιάζουν τα πάντα. Ο αυτοσχεδιασμός αποκλείεται για αυτό το ζώδιο, το οποίο θα έχει καταστρώσει ένα ολόκληρο πρόγραμμα διακοπών. Ξεχάστε λοιπόν τις αυθόρμητες βόλτες και εξορμήσεις.

Στις διακοπές, οι Παρθένοι ξέρουν ακριβώς τι θα κάνουν και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο για ένα ζώδιο όπως ο Τοξότης, που λατρεύει τις εξερευνήσεις και τις βόλτες σε μέρη που κανείς δεν έχει πάει. Το ίδιο ισχύει και για τον Υδροχόο, ο οποίος είναι ένα πιο ελεύθερο πνεύμα.

Ζυγός, ο αναποφάσιστος

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο δεν είναι οι ευκολότεροι συνταξιδιώτες. Πολύ αναποφάσιστοι, δεν θα πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους και δεν θα σχεδιάσουν τίποτα κατά τη διάρκεια των διακοπών της. Επιπλέον, αν είστε μεγάλη παρέα είναι πολύ πιθανό να ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά σε τυχόν διαπληκτισμούς και να προκαλέσει περισσότερη αναστάτωση.

Ιχθύς, ο αφηρημένος

Οι Ιχθύες είναι πολύ ευαίσθητοι και μπορεί να αισθάνονται άγχος όταν έρχεται η ώρα να πάνε διακοπές. Είναι επίσης αφηρημένοι και μπορεί εύκολα να χάσουν το κλειδί του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, να ξεχάσουν πού άφησαν το κινητό τους ή να βρεθούν σε άλλη παραλία από την παρέα τους. Γι’ αυτό ελέγχετε πάντα προσεκτικά τα υπάρχοντά σας, αλλά και τα σχέδιά σας αν πρόκειται να πάτε διακοπές με αυτό το ζώδιο.

Είναι πολύ ρομαντικοί, γι’ αυτό και δεν έχουν πρόβλημα να βρεθούν σε παραλίες με δύσκολη πρόσβαση, ενώ δεν έχουν πρόβλημα να βρεθούν σε ανοργάνωτες παραλίες – άλλωστε το μυαλό τους θα μπορούσε να είναι μία τέτοια «χύμα» παραλία.

ΠΗΓΗmarieclaire.gr
Προηγούμενο άρθροΟι «Ποδηλατάδες» από το Αιγάλεω τίμησαν και φέτος τα θύματα της φωτιάς στο Μάτι
Επόμενο άρθροΠες τη λέξη: Παίκτης έχασε 154.500 ευρώ για μια λέξη (vid)