Να προσφέρει ο καθένας ό,τι μπορεί για να μαζευτούν δώρα, από λαμπάδες μέχρι παιχνίδια, για παιδιά οικογενειών που ζουν στον δήμο Μαραθώνος και έχουν οικονομική δυσχέρεια, καλή ο δήμος σε συνεργασία με το Ολοι Μαζί Μπορούμε.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ: 22 με 27/4, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, η προσφορά δώρων, ενόψει Πάσχα, για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Ο Δήμος Μαραθώνος συμμετέχει και εφέτος στην πρωτοβουλία του “ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” ενόψει Πάσχα.

Στόχος, η συγκέντρωση δώρων (λαμπάδες, παπούτσια, παιχνίδια κ.λπ.) για τα μικρά παιδιά του Δήμου μας που έχουν ανάγκη, ώστε και εκείνα να περάσουν τις Άγιες Μέρες με αίσθημα ζεστασιάς και φροντίδας.

Καλούμε και πάλι τους δημότες να σταθούν, όπως κάθε φορά, αρωγοί σ’ αυτήν την προσπάθεια προσφέροντας είτε καινούρια, είτε μεταχειρισμένα -αλλά σε άριστη κατάσταση- δώρα, καθημερινά από τη Δευτέρα 22/4 έως και το Σάββατο 27/4, από τις 10:00 έως τις 14:00, στα γραφεία του Κοινωνικού Παντοπωλείου (εντός του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου Νέας Μάκρης Λ. Μαραθώνος 196, 19005, Νέα Μάκρη).

Ελάτε, όλοι μαζί, να προσφέρουμε και στα λιγότερα προνομιούχα παιδιά του Δήμου μας την αγάπη και τη χαρά που όλες οι τρυφερές ψυχές αξίζουν κάθε στιγμή και πολύ περισσότερο τις μέρες των εορτών.

Προηγούμενο άρθροΚλείνει η Μαραθώνος την Κυριακή για την Πορεία Ειρήνης – Ποιες ώρες και πού
Επόμενο άρθροΖητούνται νοσηλευτές/τριες και φροντιστές/τριες για Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Ζούμπερι