Με την προσωρινή, όπως είχε χαρακτηριστεί αρχικά, λύση του συρματοπλέγματος εξακολουθεί να τελεί (εδώ και έναν χρόνο) το Δημοτικό Σχολείο της Ανατολής, καθώς δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες εργασίες για να φτιαχτεί το κατεστραμμένο από τις περσινές χιονοπτώσεις μέρος του κιγκλιδώματος περίφραξης.

Αυτό καταγγέλλει ο διευθυντής του Σχολείο, Ιωάννης Αθανασίου, ο οποίος με επιστολή του στον δήμο Μαραθώνος ζητά να φύγει το συρματόπλεγμα και να αποκατασταθεί το κιγκλίδωμα για την ασφάλεια των μαθητών.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του:

Αφού έχει ήδη παρέλθει ένα ολόκληρο έτος από την καταστροφή μέρους του κιγκλιδώματος της περίφραξης του Δημοτικού Σχολείου Ανατολής επί της οδού Διονύσου, συνεπεία της περσινής σφοδρής χιονόπτωσης, εξακολουθεί η περίφραξη να τελεί υπό την «προσωρινή λύση του συρματοπλέγματος» παρά που και σιδερά για να πάρει τα μέτρα έχει στείλει η Υπηρεσία σας και τηλεφωνικές οχλήσεις προς αυτήν έχουν γίνει από τον υπογράφοντα το παρόν.

Παρακαλείσθε όπως ανταποκριθείτε άμεσα στην υπόσχεση που έχει δοθεί διά στόματος του αξιότιμου κυρίου Δημάρχου για την αντικατάσταση του συρματοπλέγματος και την πλήρη αποκατάσταση του κιγκλιδώματος για λόγους ασφαλείας ου μην αλλά και για λόγους αισθητικής του κτηρίου.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Ιωάννης Αθανασίου

Προηγούμενο άρθροΠού βρίσκεται το ελληνικό χωριό όπου τα αγάλματα είναι… περισσότερα από τους κατοίκους
Επόμενο άρθροΚάγκελο οι παίκτες στο MasterChef – Μπήκε στο σπίτι παίκτης της πρώτης σεζόν (vids)