Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Ν.Μάκρης – Μαραθώνος σε συνεργασία με το Σωματείο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα, με την υποστήριξη του Δήμου Μαραθώνα, και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής καθώς και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, διοργανώνει για πρώτη φορά την αθλητική- πολιτιστική συνάντηση αναψυχής (Αγώνα Βουνού με την ονομασία Πεντελικόν Μάραθων Pentelikon Marathon Trail Run απόστασης 21 & 10χλμ ).

Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 09:00 πμ για τα 21χλμ, και 09:30πμ για τα 10χλμ. Σκοπός μας ειναι η ανάδειξη του φυσικού μας κάλους της ευρύτερης περιοχής, καθώς και η διάσωση των δασών μας. Το Πεντελικόν Όρος εχει απίστευτη ιστορική σημασία καθώς και πανέμορφες δασικές διαδρομές.

Τόπος Διεξαγωγής:

Αγία Μαρίνα Νέας Μάκρης Δήμου Μαραθώνα. Εγκαταστάσεις Σωματείου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα . Σ.Ε.Δ.Μ. Διεύθυνση Περιπάτου & Ορεστιάδος Αγία Μαρίνα Νέας Μάκρης. Οι εγκαταστάσεις του Σωματείου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών βρίσκονται με κατεύθυνση από Αθήνα προς Μαραθώνα επι της Λεωφόρου Μαραθώνος στο φανάρι της περιοχής Ζούμπερι απο την αριστερή πλευρά στο κατάστημα παιχνιδιών Perfect Toys Πανταζόπουλος οδός Σπύρου Λούη και ανεβαίνουμε στην οδό Περιπάτου.

Αγώνες και αποστάσεις:

Αγώνας Βουνού 21χλμ με εκκίνηση και τερματισμό στις εγκαταστάσεις του Σωματείου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα Σ.Ε.Δ.Μ. Ώρα εκκίνησης 21χλμ στις 09:00πμ .

Αγώνας Βουνού 10χλμ με εκκίνηση και τερματισμό στις εγκαταστάσεις του Σωματείου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα Σ.Ε.Δ.Μ. Ώρα εκκίνησης 10χλμ στις 09:30πμ.

Προηγούμενο άρθροΔΗΘΕΜΑ: Με Αριστοφάνη και Τενεσί Ουίλιαμς συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο οι παραστάσεις
Επόμενο άρθροΔίκη για Μάτι: «Ο γιος μου δεν μπορεί πια να δει ούτε κερί σε τούρτα»