Σοκάρει η γυναικοκτονία μιας 23χρονης στη Μολδαβία από τον 28χρονο σύντροφό της, ο οποίος μάλιστα, της είχε κάνει πρόταση γάμου μόλις τρεις εβδομάδες νωρίτερα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror, η 23χρονη Άνα Φαντάζιου, νοσοκόμα που είχε μπει στο πανεπιστήμιο για να σπουδάσει ιατρική, δολοφονήθηκε από τον 28χρονο Ρόμαν Βλάσα, ο οποίος είχε πάει να γνωρίσει τους γονείς της μέλλουσας συζύγου του στη Μολδαβία.

Όπως είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας στους αστυνομικούς, ο Βλάσα τσακώθηκε με τους γονείς της Ανα και ο ίδιος έφυγε για να αναζητήσει βοήθεια καθώς ο μέλλων γαμπρός τους τους απειλούσε με όπλο.

Τότε άκουσε δύο πυροβολισμούς και λίγα λεπτά μετά η αστυνομία βρήκε τις σορούς της Άνα και του Βλάσα, ο οποίος αφού πυροβόλησε τη μέλλουσα σύζυγό του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Φίλη του ζευγαριού περιέγραψε της σχέση τους ως «όμορφη, είπε ότι πριν λίγες εβδομάδες είχαν πάει διακοπές στη Ρουμανία και εκεί ο Βλάσα ζήτησε από την Άνα να τον παντρευτεί.

Μία φίλη της Άνα, η Μαρία Μπούζου, είπε επίσης ότι η σχέση τους ήταν τέλεια αν και ο Βλάσα τη ζήλευε. «Η Άνα ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, μία έξυπνη γυναίκα που λάτρευε τη δουλειά της».