Πριν από 13 ημέρες κυκλοφόρησαν τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι, περιγράφοντας τη ζωή του και όσα γίνονταν πίσω από τις πόρτες του Μπάκιγχαμ.

Μέσα από το Spare, ο πρίγκιπας Χάρι μοιράστηκε με ειλικρίνεια την δική του οπτική, αποκαλύπτοντας περιστατικά με τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο, τον αδελφό του Γουίλιαμ και φυσικά την Μέγκαν Μαρκλ, μεταξύ άλλων.

Από τα απομνημονεύματά του ο πρίγκιπας Χάρι έβγαλε 16 εκατομμύρια λίρες (περίπου 18 εκατ. ευρώ), ενώ έχει βγάλει 109 εκατ. λίρες (περίπου 124 εκατ. ευρώ) από τις συμφωνίες με το Spotify και το Netflix, όπως σημειώνει η Mirror.

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι, μετά την αποχώρησή τους από το Μπάκιγχαμ, έχουν συνάψει επικερδείς συμφωνίες με διάφορες εταιρείες. Μία εξ αυτών αφορά τέσσερα βιβλία με τον Penguin Random House έναντι 16 εκατομμυρίων λιρών, σύμφωνα με τη MailOnline.

Το Spare έχει πουλήσει πάνω από 3,2 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως από τότε που κυκλοφόρησε, με τον συγγραφέα-«φάντασμα» JJ Moehringer να λαμβάνει κάτι παραπάνω από 924.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει κερδίσει ήδη 88 εκατ. λίρες για τα έξι επεισόδια του ντοκιμαντέρ του στο Netflix. Το ποσό αυτό ήταν υπερδιπλάσιο από τα κέρδη του The Crown, το οποίο παρακολούθησαν 1,1 εκατομμύρια κατά την πρώτη ημέρα προβολής του.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν μίλησαν για ένα “σύγχρονο παραμύθι» ενός «πρίγκιπα και μιας ηθοποιού» όπου στο τέλος «η αγάπη νικά».

ΠΗΓΗlifo.gr
Προηγούμενο άρθροΕταιρεία συστημάτων ασφαλείας στη Νέα Μάκρη αναζητά υπαλλήλους
Επόμενο άρθροΤρία κόλπα για να διαβάσετε ένα μήνυμα στο WhatsApp χωρίς να δει ο αποστολέας ότι διαβάστηκε