Για την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor All Star μίλησε για πρώτη φορά ο Ατζούν Ιλιτζαλί, αποκαλύπτοντας τι ακριβώς συνέβη με τις δύο παίκτριες και την παραβίαση του κανονισμού της επικοινωνίας.

Υπενθυμίζεται πως οι πρώην παίκτριες, που ήταν μεγάλα φαβορί του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, απομακρύνθηκαν από το Survivor μετά από την καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη ότι τις είδε να χρησιμοποιούν παράνομα κινητό τηλέφωνο, με τις ίδιες να αρνούνται κάθε κατηγορία.

Μιλώντας σε μια τουρκική εκπομπή, Ατζούν Ιλιτζαλί είπε, αρχικά: “Υπήρξε ένα πρόβλημα επικοινωνίας στο ελληνικό Survivor, ένας παίκτης πραγματοποίησε μια παράνομη επικοινωνία. Κάναμε meeting στην Αθήνα. Σε αυτή τη συνάντηση ρώτησα τους παίκτες, αν υπάρξει κάτι τέτοιο ξανά, τι θα θέλατε να γίνει ως τιμωρία. Όλοι είπαν την αποβολή. Και συμφώνησα. Είμαι φίλος με όλους τους. Τους γνωρίζω όλους. Παρουσίασα σχεδόν 30 επεισόδια”.

Και συνέχισε ο Τούρκος παραγωγός, αναφερόμενος στο φετινό συμβάν: “Λοιπόν, το Survivor ξεκίνησε και την 4η-5η εβδομάδα υπήρξε ένα περιστατικό με τη Δαλάκα. Όλοι οι παίκτες έκαναν τεράστια φασαρία και είπαν ότι είχαμε κάνει αυτή τη συμφωνία. Φυσικά, είχαμε κάνει αυτή την συμφωνία, έπρεπε να απομακρύνουμε τη Δαλάκα και την Ασημίνα. Την αγαπώ πολύ και αυτή. Η Κατερίνα Δαλάκα είναι μια από τις παίκτριες που είμαστε πιο κοντά. Έπρεπε να τις απομακρύνουμε από τους άλλους, εξαιτίας της έντασης από τους υπόλοιπους παίκτες”.

Ωστόσο, ο Ατζούν προχώρησε στη μεγάλη αποκάλυψη, λέγοντας πως δεν προέκυψε επικοινωνία από την έρευνα που έκαναν στα τηλέφωνο. Όπως είπε: “Αλλά όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο δεν βρήκαμε κάποια επικοινωνία. Μόνο ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα για αυτό το φαγητό. Αλλά είναι θέμα αν μπορεί αυτό να θεωρηθεί επικοινωνία ή όχι. Αλλά εξαιτίας των άλλων παικτών, απομακρύναμε την Κατερίνα Δαλάκα. Εκείνη την στιγμή με τέτοια κατάσταση, συνέβη ο σεισμός και κατέρρευσα, δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο. Επειδή δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο και έμεινα στην Κωνσταντινούπολη, το μυαλό μου ήταν στον σεισμό, ήμουν επικεντρωμένος σε αυτό. Μετά από αρκετές μέρες αποβλήθηκαν”.

“Σκεφτόμουν να βάλω ξανά το θέμα στο τραπέζι, αλλά καθώς είχαν περάσει οι μέρες, δεν ήταν δυνατόν να επαναφέρω την Κατερίνα Δαλάκα”, κατέληξε ο παραγωγός του Survivor.

ΠΗΓΗnews247.gr
Προηγούμενο άρθροΑλλαγή ώρας 2023: Πότε θα πάμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά
Επόμενο άρθροΝέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα Τέμπη στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας