Η Τόνια Σωτηροπούλου περιέγραψε μια αστεία στιγμή, ανάμεσα σε εκείνη και τον Σάκη Ρουβά, όταν χρειάστηκε να φιλοξενήσει πυρόπληκτες κότες στο κτήμα του.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο YouTube κανάλι της Zoe Pre και είπε γελώντας: «Απλά έχουμε συστηθεί με τον άνθρωπο. Αυτή η “ομορφιά” κάθε καλοκαίρι, φωτιές… Μου λέει η Κατρίνα “έχω βρει κάτι κότες, τι θα κάνω, οι μισές είναι ψιλοκομμένες. Μήπως έχεις το τηλέφωνο του Σάκη Ρουβά, έχει κήπο και κοτέτσι”».

Η Τόνια Σωτηροπούλου συνέχισε, λέγοντας: «Μέσω Instagram, του γράφω “Σάκη γεια σου εύχομαι να είσαι καλά. Είναι πολύ παράλογο αυτό που θα διαβάσεις και θα καταλάβω αν δεν μου απαντήσεις. Βρήκαμε κάτι κότες και επειδή έχεις κοτέτσι μπορείς να τις φιλοξενήσεις; Θα τις πάρουμε πίσω”. Μου απάντησε σαν να το περίμενε το μήνυμα αυτό “βεβαίως θα καλέσεις τη γειτόνισσά μου γιατί εμείς λείπουμε”».

Όπως είπε στην πορεία η ηθοποιός, ο τραγουδιστής και η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη κράτησαν τις κότες και τη γαλοπούλα στον κήπο τους και μάλιστα η Κάτια Ζυγούλη μίλησε με την Τόνια Σωτηροπούλου μετά από καιρό για αυτό, λέγοντάς της ότι όχι μόνο τα έχουν κρατήσει, αλλά η γαλοπούλα καταλαβαίνει και πότε να μπει και να βγει από τον χώρο της.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΑχ, αυτός ο έρωτας: Ντύθηκε γυναίκα και έδωσε εξετάσεις στο πανεπιστήμιο παριστάνοντας τη σύντροφό του
Επόμενο άρθροΣοβαρό τροχαίο στη Μαραθώνος με ΙΧ και μηχανή – Τραυματίας ο αναβάτης