Εδώ και επτά χρόνια μια γυναίκα 29 ετών ζει το δικό της δράμα, καθώς βρίσκεται κλεισμένη σε ένα κλουβί στο σπίτι της οικογένειάς της στην Καλαμάτα.

Μάλιστα, τα βίντεο με την κατάσταση της 29χρονης έδωσε στη δημοσιότητα – όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 – η ίδια η μητέρα της, ζητώντας την παρέμβαση της πολιτείας.

Η κοπέλα αντιμετωπίζει, όπως λέει η μητέρα της, σοβαρό ψυχοσωματικό νόσημα και από το 2017 η οικογένεια έφτιαξε κλουβιά από παλέτες προσπαθώντας να την αποτρέψουν από το να κάνει κακό στον εαυτό της και στους γύρω της.

Το κορίτσι υιοθετήθηκε από την οικογένεια όταν ήταν 22 μηνών από το ίδρυμα βρεφών «Μητέρα» και πλέον στα 29 της χρόνια ζει με τους θετούς γονείς της στο χωριό Άμμος, λίγο έξω από την Καλαμάτα.

Στο βίντεο, που μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1, ακούγεται η μητέρα της να της λέει να πάνε μια βόλτα, ενώ σε άλλο σημείο το κορίτσι φωνάζει και πετάει αντικείμενα μέσα από τα αυτοσχέδια κάγκελα.

Η οικογένεια ζητά την απαραίτητα ιατρική στήριξη από την Πολιτεία, που όπως καταγγέλλουν δεν έχουν εδώ και χρόνια.

Η μητέρα του κοριτσιού παραδέχτηκε πώς έφτιαξε τα κλουβιά τόσο μέσα όσο και στην αυλή του σπιτιού, προκειμένου η κόρη τους να μένει προστατευμένη

Η υπόθεση είναι γνωστή εδώ και χρόνια στις τοπικές Αρχές, ενώ δεν αποτελεί μυστικό για το χωριό Άμμος, καθώς όλοι γνωρίζουν το δράμα της οικογένειας.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΝέα Μάκρη: «Έβγαλε μαχαίρι 25 εκατοστών και με χτύπησε»
Επόμενο άρθροΡαγίζουν καρδιές στην Ιταλία: Η τελευταία αγκαλιά 3 φίλων πριν τους παρασύρουν τα νερά ποταμού (vid)