Υπογράφηκε χθες το πρωί η σύμβαση για την Βιοκλιματική Ανάπλαση του κέντρου της Νέας Μάκρης. Πρόκειται για ένα έργο που θα συμβάλλει στην αλλαγή της εικόνας της περιοχής και θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας αναφέρει:

Σήμερα το πρωί υπογράψαμε τη σύμβαση για τη Βιοκλιματική Ανάπλαση του κέντρου της Νέας Μάκρης.

Η χρηματοδότησή της, περίπου 10.000.000 ευρώ, γίνεται εξ ολοκλήρου από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και είναι η μεγαλύτερη που έχει ποτέ λάβει ο Δήμος μας.

Όσο για το ίδιο το έργο, είναι κυριολεκτικά πνοής, αφού όχι μόνο θα αλλάξει πρόσωπο στην πόλη και θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών, αλλά θα βελτιώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό και το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες που συνέβαλλαν στην υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού εγχειρήματος και να ζητήσω και από τους συμπολίτες μας να το αγκαλιάσουν.

Τα έργα για τη Βιοκλιματική Ανάπλαση δεν θα γίνουν, βέβαια, ταυτόχρονα με τα έργα του δικτύου αποχέτευσης. Όμως θα είναι και αυτά εντατικά και εκτεταμένα και γι’ αυτό ζητώ εκ των προτέρων την κατανόησή σας για όσο διαρκέσουν

Η Ανάπλαση είναι ένα σπουδαίο έργο που πάει τον τόπο μας πολλά χρόνια μπροστά και αξίζει τον κόπο να κάνουμε όλοι λίγη υπομονή μέχρι να τη δούμε ολοκληρωμένη

Προηγούμενο άρθροΤζένιφερ Άνιστον: Οι τρεις ασκήσεις που την κρατούν σε άψογη φόρμα στα 55 της (vid)
Επόμενο άρθροΠρώην καθηγήτρια έκανε δωρεάν 1 δισ. δολαρίων σε Ιατρική Σχολή για να πληρωθούν τα δίδακτρα των φοιτητών