Την Κυριακή 14 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας δρόμου Marathon Lake όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του ο Τελμησσός, δίνοντας παράλληλα λεπτομέρειες για τις εγγραφές.

Η ανακοίνωση:

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 στις 9:00 το πρωί έλα να τρέξεις στον ξεχωριστό
ΑΓΩΝΑ ΛΙΜΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ-MARATHON LAKE RUN που διοργανώνει ο ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ σε συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ!

Είναι ένας αγώνας 10 χιλιομέτρων:

• Με εκκίνηση στο μοναδικό μαρμάρινο φράγμα παγκοσμίως! Φτιαγμένο από το περιβόητο πεντελικό μάρμαρο με το οποίο κατασκευάστηκε και ο Παρθενώνας!

• Όπου τρέχεις μια διαδρομή μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο και δίπλα στα γαλαζοπράσινα νερά της Λίμνης!

• Όπου απολαμβάνεις τις παροχές σας από χαρούμενους εθελοντές που σου ανεβάζουν τη διάθεση.

• Όπου στο τέλος του Αγώνα χαλαρώνεις στο πράσινο με μουσική υπόκρουση!

• Ελάτε λοιπόν να απολαύσετε ένα μαγευτικό αγώνα για τον οποίο η ΕΥΔΑΠ ανοίγει μια φορά το χρόνο τις ιδιωτικές της εγκαταστάσεις!

Πληροφορίες: http://telmissos.gr/genikes-plirofories-limni

Εγγραφές: https://event.athletopia.com/marathonlakerun?step=1

Οι εγγραφές με το ενισχυμένο πακέτο (περιλαμβάνει συλλεκτικό μπλουζάκι αγώνα) κλείνουν την ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023.

Οι εγγραφές με το βασικό πακέτο κλείνουν την Κυριακή 7 Μαΐου.

Σας περιμένουμε με πολλή χαρά!

Προηγούμενο άρθροΠώς το λευκό φορτηγάκι «πρόδωσε» τους δολοφόνους του Καραϊβάζ
Επόμενο άρθροΜπλόκο από δικαστήριο στον Ολλανδό που έχει περισσότερα από 500 παιδιά σε όλο τον κόσμο