Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά ο Αγώνας βουνού Pentelikon Marathon Trail Run, με διαδρομές 22,5 χλμ. και 8,5 χλμ., σε διοργάνωση του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων «Τελμησσός» σε συνεργασία με το Σωματείο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα, με την υποστήριξη του Δήμου Μαραθώνος, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής καθώς και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΣΙ

Διαδρομές

Αγώνας βουνού 22,5 χλμ. με ώρα εκκίνησης 09:00
Αγώνας βουνού 8,5 χλμ. με ώρα εκκίνησης 09:30

Εκκίνηση και τερματισμός στις εγκαταστάσεις του Σωματείου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα Σ.Ε.Δ.Μ. (Περιπάτου & Ορεστιάδος Αγία Μαρίνα Νέας Μάκρης).

Στον Αγώνα των 22,5 χλμ θα δοθούν συλλεκτικά έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες γενικής κατηγορίας και στους πρώτους-πρώτες όλων των ηλικιακών κατηγοριών, ενώ στον αγώνα των 8,5 χλμ. θα δοθούν συλλεκτικά έπαθλα μόνο στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες γενικής κατηγορίας.

Σε όλους τους συμμετέχοντες τερματίσαντες αθλητές θα δοθούν αναμνηστικά συλλεκτικά μετάλλια καθώς και μια τσαντούλα με διάφορα προϊόντα. Αναμνηστικά επίσης θα δοθούν και σε όλους τους εθελοντές.

Οι εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί.

Προηγούμενο άρθροΝέα Μάκρη: Μεγάλη εκστρατεία συγκέντρωσης αγαθών για άπορες οικογένειες
Επόμενο άρθροΣοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμένο έξω από το Πολιτιστικό Κέντρο