Επιστολή διαμαρτυρίας στη Marathon Press για να καταγγείλει εικόνα εγκατάλειψης στον πεζόδρομο της παραλίας στη Ραφήνα απέστειλε κάτοικος της περιοχής, συνοδεύοντάς τη από μια σειρά εικόνων.

Σύμφωνα με όσα τονίζει το πρόβλημα είναι σοβαρό και εκτός του ότι υποβαθμίζει τη ζωή των Ραφηνιωτών, ντροπιάζει την πόλη στα μάτια των επισκεπτών.

 

«Ονομάζομαι Χίμης Αλέξανδρος, είμαι κάτοικος Ραφήνας εδώ και 15 χρόνια και όπως φαντάζομαι και πολλοί ακόμα συντοπίτες μου, νιώθω ότι υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα που αφενός υποβαθμίζει την ζωή των Ραφηνιωτών, αφετέρου ντροπιάζει την πόλη μας στα μάτια επισκεπτών και τουριστών.

Αναφέρομαι στον πεζόδρομο της παραλίας Ραφήνας και την τραγική του εικόνα. Είναι γεμάτος σκουπίδια, σπασμένες πλάκες, λακκούβες με αποκορύφωμα το ερείπιο που ήταν προ δεκαετίας ταβέρνα και τώρα έχει μετατραπεί σε εστία μόλυνσης. Δεν υπάρχουν δέντρα για σκιά και κατά διαστήματα παρατηρείς λοφάκια από άμμο που έφερε ο αέρας από την παραλία, η όποια δεν εχει μαζευτεί για πάρα πολλά χρόνια.

Δεν γνωρίζω ποιου αρμοδιότητα είναι η συντήρηση του χώρου αυτού και αν υπεύθυνος είναι ο δήμος ή ο Οργανισμός Λιμένος. Αυτό που γνωρίζω, όμως, είναι ότι αυτή η εικόνα δεν τιμά κανέναν και θα πρέπει να γίνει άμεσα κάτι για να αλλάξει».

Προηγούμενο άρθροΤι είναι η παράλυση του Μπελ που έπαθε ξαφνικά η Angelina Jolie
Επόμενο άρθροΚαμπάνια για μποϊκοτάζ της Αράχοβας και για να μη συγκαλυφθεί ο φόνος του Χάσκι