Πωλείται η βραχονησίδα Τραγονήσι ή Δραγονήσι για μόλις 50 εκατομμύρια ευρώ. Σπεύσατε! Η αγγελία που απευθύνεται σε κροίσους κάνει λόγο για ένα νησάκι που απέχει μόλις μερικά μίλια από τη Μύκονο. Πρόκειται ξεκάθαρα για ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματά του. Στα θετικά επίσης, ότι είναι άρτιο και οικοδομήσιμο.

Σύμφωνα με την αγγελία που δημοσίευσε το μεσιτικό γραφείο ZL Development Mykonos Golden Luxury, το έκτασης 2.500 στρεμμάτων νησάκι, μεταβιβάζεται είτε ολόκληρο είτε μισό – βόρειο ή νότιο μέρος – είτε σε κομμάτια.

Τα καλοκαίρια, πολυτελή σκάφη προσεγγίζουν το ξερονήσι, καθώς τα νερά είναι πεντακάθαρα. Επιπλέον, τουριστικά καραβάκια πραγματοποιούν εκεί εκδρομές, αφού διαθέτει πανέμορφες σπηλιές με γαλαζοπράσινα νερά, ιδανικές για κολύμπι και καταδύσεις.

Θεωρείται μάλιστα προστατευόμενη περιοχή και καταφύγιο της φώκιας Μονάχους Μονάχους.

Η βραχονησίδα αποτελεί πόλο έλξης πολλών δυτών που, με τον κατάλληλο εξοπλισμό, μπορούν να εξερευνήσουν τις υποθαλάσσιες σήραγγες οι οποίες αποτελούν το σπίτι της κίτρινης θαλάσσιας ανεμώνης.

Πολλά είναι τα ταξιδιωτικά γραφεία που αναφέρουν ότι, εξερευνώντας τον βυθό γύρω από το νησί, μπορεί κανείς να εντοπίσει μέχρι και αρχαίους αμφορείς – εξάλλου η Δήλος είναι δίπλα.

Τέλος, γαντζωμένο στα βράχια του είναι χτισμένο το εκκλησάκι της Παναγίας, όπου κάθε χρόνο, στις 11 Ιουνίου, πραγματοποιείται πανηγύρι με τη συμμετοχή μόνο ανδρών, σύμφωνα με το mykonoslive.tv.

ΠΗΓΗpride.gr
Προηγούμενο άρθροΞανά σε συναγερμό: Ανησυχητικά μεγάλη εξάπλωση στρεπτόκοκκου που τρώει τη σάρκα
Επόμενο άρθροΗ Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο – Η συγκλονιστική της εξομολόγηση