Σε τραγωδία εκτυλίχθηκε το πάρτι αρραβώνων ενός Βρετανού στην Αυστραλία, όταν έπεσε και έκοψε την καρωτίδα του βρίσκοντας φρικτό θάνατο μπροστά στους καλεσμένους που έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον σώσουν.

Ειδικότερα, ο 29χρονος Λίαμ Τρίμερ έκοψε την καρωτίδα στο λαιμό του όταν γλίστρησε και έπεσε στο πάρτι που διοργάνωνε με την μνηστή του στη Δυτική Αυστραλία την Κυριακή. Αν και οι καλεσμένοι προσπάθησαν να τους δώσουν τις πρώτες βοήθειες, ο Βρετανός πέθανε πριν προλάβει να φτάσει το ασθενοφόρο.

Δεν έχει γίνει ακόμη σαφές πώς ακριβώς ο αστυνομικός υπέστη το θανάσιμο τραύμα ή πού έλαβε χώρα το περιστατικό, αλλά διεξάγεται έρευνα.

«Έγιναν τα πάντα για να προσπαθήσουν να τον σώσουν, αλλά δεν ήταν γραφτό και ξέρω ότι όλοι όσοι συμμετείχαν είναι πραγματικά, πραγματικά πληγωμένοι αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι εύχονται να μπορούσαν να ξυπνήσουν από αυτόν τον εφιάλτη» δήλωσε ο Μπλαντς στο 9 News Perth.

Ο 29χρονος και η αρραβωνιαστικιά του είχαν οργανώσει ένα μικρό πάρτι την Κυριακή σε ένα κτήμα στη Δυτική Αυστραλία για να ανακοινώσουν τον αρραβώνα τους σε φίλους και συγγενείς. Αλλά σε ένα φρικτό ατύχημα κατά τη διάρκεια των εορτασμών, ο 29χρονος γλίστρησε και έπεσε κόβοντας την καρωτίδα του και προκαλώντας ακατάσχετη αιμορραγία.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΔράση από τον δήμο Μαραθώνος για μαζικές στειρώσεις αδέσποτων γατιών
Επόμενο άρθροΗ μια κουταλιά που βοηθά την καρδιά, τον εγκέφαλο, την πίεση και τη χοληστερίνη