Το 2019 φαίνεται τελικά πως είναι η χρονιά μας αν αναλογιστεί κανείς ότι έρχονται επιτυχίες από τα αθλητικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας και εσχάτως και από σχολές χορού!

Όχι βέβαια από κάποια τυχαία σχολή χορού, αλλά από το School of Dance της Ναταλί Βίτσιου, που λειτουργεί στη Νέα Μάκρη εδώ και 11 χρόνια (από το 2008) και μαθαίνει τα μυστικά του χορού τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες.

Η πιο πρόσφατη και μεγάλη επιτυχία, δεδομένων των σχεδόν 1.500 συμμετοχών, ήρθε στον διήμερο αγώνα Mediterranean Open Dance Cup, που πραγματοποιήθηκε στις 20 & 21 Απριλίου 2019 και φιλοξενήθηκε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Αργυρουπόλεως.

Η σχολή της κυρίας Βίτσιου πρωταγωνίστησε για ακόμα μία φορά σε ανάλογο «event», στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 80 σχολές, με τους μαθητές της να κατακτούν δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο.

Συγκεκριμένα, τα χρυσά μετάλλια κατακτήθηκαν στις κατηγορίες Mediterranean Solo Ballet Adults, με τη variation της Red Fairy από το Sleeping Beauty και Mediterranean Duo Contemporary Dance Children.

Το χάλκινο μετάλλιο κατακτήθηκε στην κατηγορία Mediterranean Latin Show Ladies Adults.
Μιλώντας στη MP και σχολιάζοντας τη νέα αυτή διάκριση, η κα Βίτσιου εξέφρασε την ικανοποίησή της λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «είμαι πολύ χαρούμενη και υπερήφανη που βλέπω τα παιδιά μου να εξελίσσονται σε ένα κλίμα ευγενούς ανταγωνισμού και άμιλλας, αντιπροσωπεύοντας το ευ αγωνίζεσθαι, έτσι ώστε αυτές οι αξίες να καθοδηγούν και τη ζωή τους».

Στην εφημερίδα μας, μίλησε και η υπεύθυνη της διοργάνωσης, Νίκη Μαχαίρα: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια της σχολής. Με το εξαιρετικό επίπεδο και την πειθαρχία τους έδωσαν το δικό τους μοναδικό στίγμα στη διοργάνωση. Το μπράβο είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε. Συνεχίστε έτσι και θα έρθουν κι άλλες επιτυχίες στο κοντινό μέλλον!».